עבור לתוכן

קיבלתי היום את הATP3, כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

הרמקולים מצויינים, יפים ואני מבסוט מהם,

חוץ מדבר אחד, בדקתי את הרמקולים והרמקול השמאלי (זה בלי הפוטנצוימטרים) פשוט לא משמיע קול

מה הבעיה?

• תגובות 32
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תבדוק שהוא מחובר מאחורי הסאב (או איפה שהוא אמור להיות מחובר במערכת הזו, אני כבר לא ממש זוכר) ותבדוק את החיבור בין המערכת למחשב. במידה וזה לא עוזר נסה לבדוק שהבלנס במחשב נכון, ולבסוף לחבר במקום המחשב נגן או כל דבר אחר.

Anatoli.

פורסם

א. תבדוק את החיבוורים- תעבור עליהם, תחזק אותם

ב. יכול להיות שהקול במחשב מכווננן לא טוב.

פורסם
  • מחבר

אמור להגיע עם המערכת דרייבר או משהו?

כי משום מה המחשב שלי לא מזהה שום סאב :\

פורסם
  • מחבר

סידרתי את זה,

היה צריך לסדר קצת את הline in בסאב,

בכל אופן אמור להיות לו דרייבר?

פורסם

לרמקולים אין דרייברים. המערכת שלך ד"א היא לא 2.1, שום מערכת סטאליטים למחשב היא לא 2.1. המערכת הזו היא 2 נטו. ההבדל הוא שבתוך המערכת נעשית לחלוקה של התדרים הנמוכים לסאב ולכן ה-.1 היא לא יותר מגימיק. לא באמת מדובר על ערוץ באס נפרד.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת סטאלטים? כאילו satellites? לווינים? לווינים אמורים להיות אלחוטיים לא?

בכל אופן אני באמת מרגיש את הסאב, אתה רוצה להגיד שהרמקולים האלה לא טובים?

כולם ממליצים עליו, אני מאוד מרוצה מהם :P

פורסם

א: סטאליטים הם לא אלחוטים, אלא סך הכל קופסאות אשל מנגנות. הברירה הגרועה ביותר לכל מה שקשור לאודיו.

ב: אני לא רוצה לומר שהם לא טובים. למחיר הם בסדר גמור, לצערנו הם עוד רחוקים מרמקולים אמיתיים.

Anatoli.

פורסם

אז כל הסאטלייטים של כל מערכות ה-2.1 הם תיבות אשל מנגנות וגרועות?

פורסם

כמובן שהמונח קופסאות אשל הוא קצת מוגזם, אבל כדאי שתתרגל שכן זה מושג דיי ישן שמשמש הרבה פעמים לתיאור מערכות סטאליטים.

וכמובן שאני מצטער לבשר רעות, אבל סטאליטים הם בהחלט ברירה גרועה מאוד, אשר הסיבה היחידה שעלולה להיות לאדם בכדי לבחור בברירה זו היא בעיות מקום או תקציב.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אותי דווקא הן מספקות, אחלה קול,

מעניין אותי מה זה בשבילך רמקולים טובים,

מערכת קולנוע ביתית? לא נראה לי שדבר כזה מחברים למחשב :smile1:

פורסם

מערכת קולנוע ביתי?! זה לא אומר כלום על האיכות. ד"א לי יש 2 רמקולים סך הכל ולא סראונד מלא (לפחות לא כרגע) ולטעמי זו מערכת איכותית. ואני גם לא רואה שום סיבה למה לא לחבר מערכת קולנוע ביתי למחשב.

Anatoli.

פורסם

אז איזו מערכת יש לך למחשב! אני מתאר לעצמי שיש לך לווינים כמו כל הרמקולים למחשב.

וגם לווינים של מערכות מחשב יקרות הם קקה טהור?

פורסם

LOL

פורסם

א: מזה מערכות מחשב יקרות?

ב: מי אמר שיקר זה טוב?

ג: מתי אמרתי שזה קקה טהור?

ד: אי אפשר להילחם בפיסיקה, לווינים סובלים מהמגבלות של הגודל שלהם.

ה: לא יודע מה אתר מתאר לעצמך, אבל הרמקולים שמחוברים אצלי הם לא לווינים, אלא רצפתיים.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים