עבור לתוכן

טרמלטייק סופרנו

Featured Replies

פורסם

נראה יפה ונוצץ רק בתמונות, ותאמין לי גם אני רציתי אותו וכמעט בכיתי כשהבנתי מה הוא באמת.

הוא לא גדול במיוחד, הוא די רחב ומגושם, הדלת שבירה בקלות, הוא לא מאוורר כמו הטרנספורמר, המאווררים שלו ממש רועשים.

שמע אני מיעץ לך לקחת את הטרנספורמר ומקסימום תתלה בחדר פוסטר של הסופרנו כי הוא בהחלט יוצא פוטוגני ויפה בתמונות, אבל בהחלט במחיר שלו הוא לא עונה לדרישות.

:silly:

פורסם
  • מחבר

כל הביקורות עליו מדהימות אבל.....

וחוץ מזה אני קונה מ-ksp ואין להם כלום סעמקקק

פורסם

כל הביקורות עליו מדהימות אבל.....

וחוץ מזה אני קונה מ-ksp ואין להם כלום סעמקקק

שמע נועה חנות שגם נמצאת בחיפה, עכשיו נועה נחשבת לאחת החנויות החומרה הגדולות, הבכירות, האמינות והטובות בארץ.

הטכנאים שלהם מצוינים, התנאים מצוינים, החלקים מגיעים מהר, ו99 אחוז מהחלקים אינם מחויבים במשלוח, כלומר תקנה את הטנספורמר ב400 שקל ו0 שקל משלוח.

אתה צריך לדעת שבקנית מחשב לא כדאי להתפשר על חלקים בגלל הרצון להתקבע על חנות מסוימת, אני בעצמי את המפרט שלי קונה מ4 חנויות ברחבי הארץ.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק אבל יש לי 2 בעיות

1.שאין לי כח ושאני משלם על הרכבת המחשב מה שמגביל אותי

2. שאני משלם במזומן ונועה בחיפה ואני לא יודע איך לשלם מזומן אצלהם...

אפשר לשלם לשליח?

אגב יש גם טרמלטייק סווינג שבא עם ספק יותר חזק 430...

http://www.logicpc.co.il/eng/DetailWind.aspx?id=630.01;7368

פורסם

שמע לי יש את הסופרנו

ואני משתמש בו ומאוד מרוצה

אין ספק בכלל שבמחיר שלו הטרנספורמר הכי משתלם אבל אני לא אהבתי את המראה חללית שלו

בכל אופן הסופרנו מגיע עם מאווררים שקטים מאוד בולשייט מי שאומר שלא אני משתמש בו ואני אומר לך שהם שקטים

החיסרון היחיד של המארז הזה לדעתי הוא הדלת שהיא באמת עשויה מפלסטיק זול מאוד כמעט פלסטיק של כוס חד פעמית ;)

אבל אם אתה יודע לשמור על דברים ותיהיה עדין איתה אפשר להסתדר :)

פורסם

קודם כל תתקשר לנועה מחשבים תשאל אותם איך תוכל לשלם.

הם מאוד נחמדים והם כרגע זמינים.

בנוגע להרכבת המחשב זה לא משנה, כל חנות מחשבים מוכנה להרכיב לך את המחשב גם אם לא כל המוצרים נקנו מאצלה, כמובן שהרכבת מחשב עולה בין 170-190 כולל הרצת המחשב.

אני למשל קונה חלקים בksp , פנדה,לוג'יק פיסי ומרכיב את המחשב אצל נועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים