עבור לתוכן

Enermax 350w- האם הוא יחזיק את המפרט הזה? (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

שלום!

לחבר שלי יש מחשב כזה: AMD 64bit athlon 2800+

1024MB DDR 400 (בשני סטיקים)

ולוח אם של ג'יגה בייט (שכחתי את הדגם :-[)

בכל מקרה, היום הוא קנה Radeon X800Pro 256MB AGPx8, הרכבנו אותו, והכל עבד יפה, בדקנו כמה משחקים וכולי. אחרי כמה שעות הוא מתקשר אליי ואומר שהוא ניסה להדליק את המחשב אבל אין תצוגה והווינדוס לא עולה. יש לו ספק כוח ג'נרי שקיבל עם המארז שקנה בKSP, אז הנחתי שהוא לא עומד בעומס (בנוסף מחוברים גם שני דיסקים קשיחים, CD, צורב DVD, פלופי וכרטיס רשת..) הוא בדק את הספק והיה רשום עליו 280W..

יש לי ספק שקניתי לפני שנה ומאז החלפתי מחשב, Enermax 350w, האם זה יסחוב את המערכת שלו?

תודה לעוזרים :D

פורסם

א. יש דיון ספקי כוח

ב. כן

פורסם
  • מחבר

תודה רבה... דרך אגב, לא מצאתי בדיון תשובה לשאלה בנוגע לתאימות שבין הספק הנ"ל חיבורים שיש לו בלוח (למעבד וכו')

פורסם

רק שתדע שיכול להיות שהספק של חבר שלך מת עם הכרטיס שלו

פורסם
  • מחבר

הספק לא מת, המחשב נדלק, רק אין תצוגה... וגם הכרטיס לא מת, מנסיון אני יודע שכשכרטיס "מת", יש ציפצופים עם הדלקת המחשב, כאילו אין כרטיס מסך.מניסיון לצערי.

(Radeon9500pro

2003-2005

יהי זכרו ברוך)

פורסם

הספק לא מת, המחשב נדלק, רק אין תצוגה... וגם הכרטיס לא מת, מנסיון אני יודע שכשכרטיס "מת", יש ציפצופים עם הדלקת המחשב, כאילו אין כרטיס מסך.מניסיון לצערי.

(Radeon9500pro

2003-2005

יהי זכרו ברוך)

לא חובה

היו לי כמה וכמה כרטיסים מתים שלא השמיעו ציפצופים

פורסם
  • מחבר

למה שהכרטיס ישרף? עבד בסדר גמור במשך שעתיים שלוש, עם משחקים והכל. אחרי חצי שעה שהוא ניסה להדליק שוב את המחשב לא הייתה תצוגה וווינדוס לא עלה...

מחר אני אנסה לשים במחשב שלו כרטיס אחר כדיי לוודא שהכל בסדר, ואז אני אחליף את הספק הג'נרי שגם ככה עדיף שיעוף...

פורסם

למה שהכרטיס ישרף? עבד בסדר גמור במשך שעתיים שלוש, עם משחקים והכל. אחרי חצי שעה שהוא ניסה להדליק שוב את המחשב לא הייתה תצוגה וווינדוס לא עלה...

מחר אני אנסה לשים במחשב שלו כרטיס אחר כדיי לוודא שהכל בסדר, ואז אני אחליף את הספק הג'נרי שגם ככה עדיף שיעוף...

זה הקטע כי אם הספק החזיק טוב לפני כן אז למה הוא כבר לא עכשיו ?

פורסם

ההספק של ספקי הכח הוא נתון שנכון לטמפרטורת סביבה של 25 מעלות

ככל שהטמפרטורת עבודה עולה כך יורד הספק המוצא של הספק.

הנצילות של ספקי הכח הינה כ- 70% ומכאן ש- 30% הופך לחום.

חום זה מנותב החוצה באמצעות המאוורר המותקן בספק.

מעבר לכך אם המארז לא מאוורר טוב והטמפרטורה בו גבוהה אזי הסספק כח מתחמם ומוריד מהספקו.

ומכאן שלאחר מספר שעות עבודה הוא לאיוכל לספק את כל ההספק שהמערכת דורשת ממנו.

זו רק סיבה אחת.

עדיין יכול מאוד להיות גם שהספק התקלקל מכל סיבה שהיא, שחלק ממנה יכול להיות עמס גבוה מזה שהוא תוכנן עליו.

המדבקה עם ההספק אינה מעידה על הספק מוצא אמיתי כאשר מדובר בספקי כח גנרים

חג שמח

צביקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים