עבור לתוכן

קניית מחשב כף יד

Featured Replies

פורסם

מכיון שיש לי מחשב כף יד מיו 336 שזכיתי בו ליפניי שנה אז מאז אני חזק בתחום ואני דיי מבין

המכשיר שאתה מעוניין בו הוא אחלה אבל אם אתה צריך מכשיר שתומך מעולה בכל מה שקשור למולטימדיה

אז ללא ספק כך את הX51 של דל זה אחלה מכשיר רק נראה לי שהוא חורג מידיי מהתקציב שלך :s07:

פורסם

X50/51v יהיה הכי טוב אתה יכול לצפות בסרטים באיכות מעולה במצב של 200MHZ(נותן לך הרבה סוללה) תודות לIntel 2700G מאיץ גרפי תלת מימדי ראיתי כמה משחקים על זה גרפיקה ממש טובה.

פשוט תריץ את הX50 על 200MHZ לדברים בסיסים וכאשר אתה צריך תעלה אותו לתדר הרגיל או קצת יותר.

פורסם
  • מחבר

הDELL 51V באמת חורג מהתקציב שלי, אבל אולי אני אוכל לרכוש אותו בחו"ל במחיר יותר נמוך...

אז - אם כבר אז כבר - האם הX51V ישתווה לRX3715 בתכונות שלו - מולטימדיה, סוללה וכו ?

העניין הוא שאני מחפש גם יכולת של נגן מוזיקה במכשיר. המסך זולל הסוללות הזה, למרות שקראתי שהוא נהדר (ואפילו השוו אותו למסך של הPSP באחת הביקורות)

יכול להיות טיפה מיותר (למרות שהמוסיף אינו גורע.... )

המחיר וזמן הסוללה הם הדברים שהכי מדאיגים אותי בX51V. זאת הבעיה.

והפסקת הייצור חוסר העדכון ומפרט החומרה  הם אלה שמדאיגים אותי בקשר לRX3715 .

*וה HX4700 גם בתמונה אם מדברים כבר על הדל.

אני בדילמה כאן 

** בדקתי מחירים באתרים של שתי החברות-

RX3715 - 405$

X51V- 426$

פורסם

אני ממליץ בחום על ה51 יש אפילו ביקורת עליו בפוקט באתר שלהם כנס לשם תקרא אותה ותחליט :jump:

פורסם
  • מחבר

קראתי את הביקורת בPOCKETNOW הן על הX51V והן על RX3715.

השאלה שלי היא - מה אני מקבל בX51V שאין בIPAQ?? האם זה עד כדי כך משמעותי? הרי זה גם קשור למה שאני אעשה איתו... בקיצור - מה הנימוקים בעד ונגד הX51V

:s07:

פורסם
  • מחבר

עדכון -

שמתי לב גם לASUS A716 - איך הוא מבחינת ביצועים (מעבד אינטל מול הסמסונג של HP) וסוללה?

ובכלל - מה אתם חושבים שהכי כדאי לרכישה?

אשמח לקבל תשובות מפורטות ורציניות אתם יודעים...

תודה לעונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים