עבור לתוכן

מכבי מתאימה ל NBA דעות

Featured Replies

פורסם

במה זה שונה מקבוצות ספורט אחרות בארץ ובעולם? הקבוצה לא מתיימרת לייצג את המדינה, היא גוף ספורט שמטרתו להיות רווחי מבחינה כלכלית.

כשפנאתינייקוס (בטוח כמה שגיאות יש לי בשם הזה?) לקחו מת"א את אליפות אירופה אתם חושבים שליוונים היה איכפת שקטש ישראלי?

כמה אנגלים יש בארסנל?

כמה איטלקים יש במילאן?

כמה ספרדים בריאל מדריד?

פורסם

אהה...אולי בגלל שזאת קבוצה ישראלית, שממוקמת בישראל, קרויה על שם עיר בישראל וגם יש בקבוצה הזאת שחקנים ישראלים

שתרמו לא מעט לניצחון שלנו אתמול ע"ע יניב גרין שקיבל אסיסט מבורשטיין בשלבי סיום המשחק שהשאירו את מכבי בתמונה.

אין לזלזל בניצחון הזה, זה הישג לספורט הישראלי בדיוק כמו שזה הישג למכבי בפרט.

פורסם

תפסיקו להתלהב ממכבי :pissed: זאת קבוצה שכמעט הרסה את הכדורסל בארץ בגלל האמרקניזציה שיש שם. פיני גרשון ש ו נ א שחקנים ישראלים :bash:. מזל שהוא לא מאמן את הנבחרת ותדעו לכם אם לא שמעון מזרחי ומכבי ת"א ישראל היתה מזמן היתה בטופ של הטופ של הכדורסל ושאף אחד לא יבלבל את השכל שבזכות הקשרים של שמעון בפיבא הכדורסל בארץ קיים-זה בולשיט.

אנחנו האוהדים האמיתיים שאוהבים ספורט ישראלי ש ו נ א ים את מכבי ואת פיני :jump:

אגב המשחק של אתמול נחשב לדרבי קטן (אמריקאי...)

פורסם
:yelclap:
פורסם

מכבי הרסה את הכדורסל??

איפה אתה חיי? בלי מכבי הכדורסל בארץ היה נמצא בדיוק איפה שהכדורגל.

אף אחד לא היה רואה אותנו ממטר באירופה.

אז מה אם בקבוצה יש המון זרים? זאת קובצת כדורסל שכמו שכבר אמרו, מטרתה רווח.

ואל תחשוב שאם אתה קונה את הזרים הכי טובים אתה תקבל קבוצת חלומות ע"ע ריאל מדריד - עגלקטיקוס

פורסם

במה זה שונה מקבוצות ספורט אחרות בארץ ובעולם? הקבוצה לא מתיימרת לייצג את המדינה, היא גוף ספורט שמטרתו להיות רווחי מבחינה כלכלית.

כשפנאתינייקוס (בטוח כמה שגיאות יש לי בשם הזה?) לקחו מת"א את אליפות אירופה אתם חושבים שליוונים היה איכפת שקטש ישראלי?

כמה אנגלים יש בארסנל?

כמה איטלקים יש במילאן?

כמה ספרדים בריאל מדריד?

אתה טועה חלקית, בקבוצות האיטלקיות יש הרבה איטלקים ומעט זרים/שחקנים אירופאים.

פורסם

אתה טועה חלקית, בקבוצות האיטלקיות יש הרבה איטלקים ומעט זרים/שחקנים אירופאים.

AC Milan

רק 11 מתוך 23 שחקני סגל איטלקים

פורסם

יש הרבה שחקנים בסגל שבקושי רואים דשא.

למילאן יש 5-6 איטלקים שראויים לפתוח בהרכב - מאלדיני, נסטה, ג'ילרדינו, פירלו, גאטוסו וויירי.

אני לא כ"כ מעודכן אבל אני מאמין שהם משחקים 4-4-2 כשבחוד נמצאים שבצ'נקו וג'ילרדינו ואז ויירי בחוץ, בכל מקרה 5 שחקנים זה מכובד לעומת קבוצות בכירות בליגה אנגלית/ספרדית.

פורסם

יש הרבה שחקנים בסגל שבקושי רואים דשא.

למילאן יש 5-6 איטלקים שראויים לפתוח בהרכב - מאלדיני, נסטה, ג'ילרדינו, פירלו, גאטוסו וויירי.

אני לא כ"כ מעודכן אבל אני מאמין שהם משחקים 4-4-2 כשבחוד נמצאים שבצ'נקו וג'ילרדינו ואז ויירי בחוץ, בכל מקרה 5 שחקנים זה מכובד לעומת קבוצות בכירות בליגה אנגלית/ספרדית.

הכוכבים הגדולים של מילאן אבל הם שבצ'נקו וקאקא, וגם - 5 מתוך 11 זה הרבה יחסית לקבוצות אחרות באירופה, אבל עדיין מעט בשביל להגיד שמילאן מייצגת את העם האיטלקי בזכות השחקנים האיטלקיים שבה. גם בסגל שלה פחות מ-50% הם איטלקיים. בריאל, ברצלונה, ארסנל, מנצ'סטר, צ'לסי, יובנטוס, אינטר ועוד קבוצות המצב לא טוב יותר.

בחזרה לנושא - מכבי היא לא נבחרת, היא לא אמורה לייצג את המדינה בזכות העובדה ששחקנייה הם ישראלים, אלא משום שהמועדון הוא ישראלי. במה זה מתבטא? בזה שלפחות חלק מהשחקנים ישראלים, בזה שהאיצטדיון הביתי הוא בישראל, בזה שהרוב המוחץ של האוהדים שלהם הוא מישראל (לאו דווקא מת"א, גם את בית"ר ירושלים בכדורגל למשל לא אוהדים רק ירושלמים...) ובזה שהאגודה שהיא משתייכת אליה ("מכבי") היא ישראלית. זה נכון לגבי כל מועדון ספורט בעולם כמדומני. ב-NBA המצב לא קיצוני עד כדי כך רק משום שמלכתחילה שלפחות 75% מהשחקנים הטובים בעולם הם אמריקאים. המצב כנראה כך גם בבייסבול ובפוטבול האמריקאי (רק משום שהענפים האלו לא פופלאריים בהיקף עולמי כמו הכדורגל). מלבד זאת, בכל ענף ספורט מצליח בכל מדינה יש זרים בקבוצות, ולעיתים קרובות הם מהווים את הרוב. זה לא משנה, הם לא מייצגים לאום, הם מייצגים ארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים