עבור לתוכן

עברית לא הפוכה לIRIVER! *!* עדכון עמ' 7*!*

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חחח.. אתה פשוט אף פעם לא מבין כלום אה?? :kopfpatsch::lol:

• תגובות 81
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבין...

פורסם

אני לא יודע מי עשה את "מפת ההתקדמות" המפגרת הזאת, אבל היא פשוט טיפשית ולא נכונה.

http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IriverPort

http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IaudioPort

הו.. :) תודה..משמח לראות שבאמת יש התקדמות כלשהי

בתור אחד שמבין בכל העסק של הROCKBOX

נראה לך שיהיה בקרוב עברית לX5? ואם בא לך קצת לפרט..מה היתרונות של הROCKBOX ומה זה בכלל?

פורסם

א. חיפוש

ב. יקח זמן עד שרוקבוקס יעבוד על ה-iaudio x5.. כמו שאתה יכול לראות בעצמך זה בשלב דיי ראשוני..

פורסם
  • מחבר

האתר עלה כמעט במלואו..!!

ומסתבר שלבר שלי טעה.. זהו לא פירמוור.. זו תכנה שפועלת ברקע כשאתה מעביר קבצים..

אתה ממשיך להעביר קבצים דרך הIPLUS או הMP (ארופאי / אמריקאי) והוא הופך את הקובץ לעברית תקינה במכשיר.. שם אלבום וכו..

בדרך זו לא מתקן פירמוור שיכול לבטל אחריות!

בעתיד הקרוב יסיים המפתח להמיר את מע' ההפעלה של האייריבר לעברית כולה! מדהים

צפו לעדכונים!!

פורסם

פלאגים ותוכנות שהפוכות היו קיימות תמיד

אבל מה זה שווה אם אתה בא להוריד למישהו שירים ואין לו את הפלאג או התוכנה הזאת ואתה מוריד לו הכל הפוך?

פורסם
  • מחבר

כל הרעיון שזה פועל ברקע ואתה לא נוגע בזה..

עזוב שטויות.. נחכה עוד קצת ונראה מזה..

אל תשפוט לפני שאתה רואה..

פורסם

פה הבעיה

אם זה פועל ברקע זה אומר שזה מותקן על המחשב (ולא על המכשיר)

אם זה מותקן על המחשב זה אומר שאם תלך למחשב שאין לו את זה מותקן ותוריד לו שירים הם ירדו הפוך

הרי כל היופי של ה-Iriver זה שהוא יכול להתחבר לכל XP ללא התקנה של תוכנות ודריברים

פורסם
  • מחבר

עזוב שטויות.. נחכה עוד קצת ונראה מזה..

אל תשפוט לפני שאתה רואה..

:nixweiss::bash:

פורסם

פה הבעיה

אם זה פועל ברקע זה אומר שזה מותקן על המחשב (ולא על המכשיר)

אם זה מותקן על המחשב זה אומר שאם תלך למחשב שאין לו את זה מותקן ותוריד לו שירים הם ירדו הפוך

הרי כל היופי של ה-Iriver זה שהוא יכול להתחבר לכל XP ללא התקנה של תוכנות ודריברים

אז לוקחים את התוכנה איתך בנגן ומתקינים

זאת לא בעיה

פורסם

כמה פעמים אתם כבר מטעינים שירים בעברית על מחשב של אחרים... העיקר שיהיה משהו שיסדר את העברית בלי לעבוד קשה מדי...

ויש אנשים שבשבילם עדכון תוכנה לאייריבר שלהם ירתיע אותם או שלא ידעו איך לעשות זאת , כך שלדעתי טוב שזה תוכנה שקופה שרצה ברקע במחשב...

בינתים גם אני אחכה לתוכנה הזו, יש לי בנגן חבילת שירים שלא היה לי זמן ורצון לשבת ולהפוך אותה :-P

פורסם

מה שאני לא מבין הוא - איך זה שחבורת חובבנים (בהגדרה) יכולה להוציא עברית מושלמת, שזה אומר בשמות קובץ, לא הפוך ולא כלום, תמיכה מימין לשמאל (אני מדבר כמובן על רוקבוקס), ואייריבר לא יכולים?

אצלי מותקנת הרוקבוקס כמה איזה חודש... הוא מעולה אבל יש בו כל מני דברים קטנים שהם עוד לא תקנו וזה מציק קצת...

פורסם

IRIVER יכולים אבל לא רוצים

ולמה אתה מגדיר את מי שעושה את הרוקבוקס כחובבנים?

פורסם

ולמה אתה מגדיר את מי שעושה את הרוקבוקס כחובבנים?

למה להיות קטנטני?

פורסם

ככה. כי האנשים שמפתחים מערכות קוד-פתוח הם לא חובבנים. ברוב המקרים הם בכמה רמות מעל המפתחים של החברות המסחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים