פורסם 2005 באוקטובר 1619 שנים טוב.. כל כבר בטח מכירים את ינון ימין נכון? (דההה) 8) מי שלא יודע.. אותו צעיר מבטיח פיתח את העברית התקנית לאייפוד, אשר הועברה לרשות "ידע" ותשווק חינם עם נגניהם.. עכשיווווווו....... :smile1: אותו ינון ימין הוא אח שלי חבר טוב שלי.. ותאמינו או לא.. הוא פיתח גם עברית תקנית לIRIVERS!! :funn: :clown: בידי נמצא האתר של התכנה.. אני לא אפרסם את כתובתו עדיין כי האתר אינו מוכן.. וגם ההורדה ממנו עוד לא קיימת.. אני אעדכן ואפרסם כאן ראשון מתי האתר יפתח לציבור.. ולכל הממתינים.. זה יקרה בקרוב מאוווד!! כמה כיף להיות חבר של אח של מפתח :yelclap:
פורסם 2005 באוקטובר 1619 שנים לאיזה נגנים ?(הרגת אותי עם כול הסמיילים האלה - לקח לי שעה לקרוא את ההודעה)
פורסם 2005 באוקטובר 1619 שנים נשמע טוב, אבל:לאייפוד יש אחריות בינ"ל, כך שאיפה שהוא נקנה הוא יקבל שירות ע"י ידע, כך שברגע שהעדכון אושר בידע כל אייפוד באשר נקנה יזכה לקבל שירות בארץ.באייריבר זה לא ככה, נתחיל בזה שיש 2 יבואנים רשמיים שמשרתים רק מה שנקנה דרכם, צריך ששניהם יאשרו את הגרסא.בנוסף ליבואנים הרשמיים, יש עוד יבואנים אפורים, שלא בהכרח יאשרו את העברית ועלולה להווצר בעיה עם חוסר תאימות והתקנה ללא ידיעת אובדן האחריות.
פורסם 2005 באוקטובר 1619 שנים האמת שהידיעה הזאת מעניינת לי את הסבתא...ה-firmware של אייריבר במילא עלוב לחלוטין יחסית לרוקבוקס שכבר מזמן הפך להיות אצלי בשימוש קבוע.
פורסם 2005 באוקטובר 1619 שנים או ל300..רוקבוקס תומך עברית?בוודאי, אפילו מיושרת כמו שצריך - לא צריך להפוך כלום. לא שמות קבצים ולא ID3.והתמיכה גם ב-h3xx היא במצב מתקדם מאוד (הרי זאת כמעט אותה חומרה כמו ה-h1xx).sxs, חיפוש. אפילו לא בגוגל, ממש פה בפורום. Rockbox.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.