עבור לתוכן

הלוח החדש של EPOX {8k5a2}

Featured Replies

פורסם

ועשית כבר?

אם כן סבבה, אם לא דבר אחרי שתעשה :P

בכל מקרה ברגע שעשית הלכה האחריות, ב-EPOX אין את הבעיה הזאת.

• תגובות 35
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז זהו שזאת לא בעיה, קניתי תנינים עם רגלים קטנות ככה שאם משהו ידפק לא יוכלו לדעת שעשיתי את המוד.

מחברים לרגל של צ'יפ שעל הלוח(אין לי כוח להסביר איפה הוא) את התנין הקטן, ממנו חוט לרגל האמצעית של הפוטנציומטר(47K) ומהאחת משתי הרגלים האחרות עוד חוט שנוגע במארז או בנקודת GND של אחד המאווררים, אותו הדבר עם הזכרון רק עם פוטנציומטר אחר צ'יפ אחר ורגל אחרת, לפני זה מעלים את המתחים בביוס להכי גבוה שהוא נותן ומסובבים את הפוטנציומטרים לצד אחד(לפני שמדליקים) אם לא נדלק אז לצד השני ואז מבצעים את המוד, נכניס לאפשרות ניטור הטמפרטורות ומסובבים את הפוטנציומטר לאט לאט עד שהגעתם למתח הרצוי.

-על אחריותכם בלבד-.

פורסם

הביצועיים שלו עדיין מאוד נמוכים (הבדל של 500 נקודות ב3dmark מול הלוח של abit , בישביל לוח אם זה הבדל עצום!)

אתה בטוח?

זה אכן הבדל עצום ללוח שמתמש באותו ציפסט ומוגדר על הגדרות הדיפולט ללא OC.

פורסם

הכוונה היא עם OC, לאלה שלא יודעים האביט מתחיל להראות את כוחו רק במהירות אפיק של 190MHz+, אחת הסיבות שה-ePOS מקבל פחות זה בגלל ש:

1. הוא פוסי. ;)

2. ביצועי זכרון נמוכים.

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול למצוא את הABIT?

פורסם

כמו שאמרתי (וכנראה שהתעלמת או לא קראת), ה-BIOS האחרון מחזיר את האופציה של FAST CPU DECODE ב-FSB גבוה. הביצועים השתפרו מאוד, קפיצה של כמה מאות נקודות גם ב-SANDRA וגם ב-3DMARK

קראתי את התגובה ואני יודע שהביצועים הישתפרו אבל עדיין זה לא קרוב אפילו לABIT ...

פורסם

יש בפלונטר ב667....

מחיר בהחלט זול

פורסם

המפעל בטיוואן. ;)

היבואן הוא מונו מוד, תבדוק פה.

פורסם
  • מחבר

יש שם רק את ה KX7333 לא את הKR7333R או שהם אותו דבר.

ורציתי לשאול אם אני חייב לקנות גם משחה טרמית למעבד.

פורסם

יש שם רק את ה KX7333 לא את הKR7333R או שהם אותו דבר.

ורציתי לשאול אם אני חייב לקנות גם משחה טרמית למעבד.

עם ה-R זה עם RAID, אם יש לך שני כוננים קשיחים או שאתה צריך הרבה IDEs אז זה שימושי, רצוי שתקנה משחה טרמית למעבד הייתי אומר שזה בגדר חובה.

פורסם
  • מחבר

השלה שלי היא האם KR7 =KX7

פורסם

אין KR

זה שגיאת כתיב באתר

פורסם
  • מחבר

ואתם אומרים שהוא אוכל את הEPOX?

אבל מה אם האחריות?

זה כן דבר חשוב.

פורסם

אוכל טוחן ויורק החוצה

פורסם
  • מחבר

ומאיזה חנות הזמנת?

פ**ה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים