עבור לתוכן

קניתי אוזניות איסמט ויש לי כמה שאלות לגביהם + בעיית מיקרופון דחופה.

Featured Replies

פורסם

שלום פורום אודיו, קודם כל נפתח ונגיד שקניתי אוזניות איסמט סיביריה בחו"ל ב75דולר.

האוזניות נראות מצויין ועובדות מצויין, חיברתי אותן לסאב וופר של המערכת המעפנה שלי (2.1 של ג'ניוס).

עכשיו לשאלות:

האם אני צריך לסדר משהו מיוחד? לא לחבר אותן כי המערכת שלי מהווה צוואר בקבוק (אלה לחבר ישר לכרטיס קול)? להוריד איזה תוכנה כמו דרייבר או משהו שהאיכות תממש את הפוטנציל של האוזניות? כרגע יש לי את ה"סאונד מקס" הזה ושם הגדתי שיש לי אוזניות סטראו זה מספיק?.

מצטער על השאלות הטיפשיות פשוט אני לא מבין בזה כלום :kopfpatsch::screwy:.

עכשיו לבעיה הדחופה:

היה לי מיקרופון ולפתע הוא לא פעל בשום תוכנת VOIP (כמו סקייפ למשל), לא עבד בתוכנות הקלטה ושוט, המיקרופון שלי דווקא היה טוב, יום אחד במכה הוא הפסיק לעבוד.

עכשיו חיברתי את האייסמט וגם המיקרופון שלהן לא עובד.

למה זה? אני בטוח שהכול מחובר במקום והכול? חשבתי שמשהו נדפק בכרטיס קול מה אתם אומרים?

תצילו אותי כי אני לא יוכל לשחק בבאטלפילד בקרבות קלאנים כי קשה בלי מיק, אני לא יכול לדבר עם חברים בסקייפ וחשבון הטלפון ימריא!

תודה רבה מראש, נמרוד.

פורסם
  • מחבר

נוווו.......... איפה כל החברה המבינים פה?

אבא שלי אמר להתקשר לטכנאי, אמרתי לו שאני לא סומך עליהם שבאינטרנט יש יותר חכמים ואף אחד לא מגיב פה :-[

פלייייזזז עזרה

פורסם

אין טעם להקפיץ את הדיון, הדבר יכול רק להזיק לך.

בכל אופן, אני לא זוכר בדיוק האם האוזניות האילו הן סראונד או סטריאו בלבד. במידה והן סראונד, יש לחבר אותן לכרטיס הקול ב-3 כבלים.

בנוגע למיקרופון, במידה והוא מחובר במקום הנכון, וודא שבכרטיס הקול כניסת המיקרופון אינה מושתקת.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים