פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים ברשותי כ.מסך msi gf4 ti 4400 אשר תומך ב vivo והצלחתי להשתמש בשניהם IN ו OUT אבל ישנם כמה בעיות עם ה vidoe in ....אני רואה בשחור לבן אם הפרעות ובלי קול , אני משתמש עם התוכנות שציין amiram .כיצד ניתן לפתור את הבעיה ?תודה מראש .
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים אתה צריך קודם כל להתקין דרייברים שנקראים nVIDIA WDM, זה ללכידת וידאו. גירסה הכי אחרונה זה 1.16. ואז אתה צריך תוכנה כל שהיא ללכידת וידאו כמו WINDVR , WINVCR וכו'.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר הדרייברים האלה באים עם אלה של msi אני מאמין ...מאיפה אני יכול להשיג את השאר ?והאם צריכים לשלם עליהם או שהם freeware ?
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים את הדרייבר יש על הדיסק של MSI ובאתר של NVIDIA.עם הכרטיס קיבלת שני דיסקים :winproducer / wincoderשתי התוכנות האילו הן ללכידת וידאו ועריכתו.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים גם לי יש את הבעיה הזאת עם הכרטיס של סומהגם על PAL וגם על כל דבר רואים שחור לבן
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר הקידוד במצב PAL נכון?כן , זה בסדר שיחקתי קצת עם האפשרויות וזה עבד , מה לגבי הקול ?צריך חיבור מיוחד או משהו ( יש לי GTXP ) ו yes אם זה אומר משהו ...
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים תחבר את הממיר של יס לאחת הכניסות של GTXP .אני משתמש ב AUX2 שנמצאת לא על הראק.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים שאלה - איך האיכות של הVIDEO IN (למי שכבר הצליח להפעיל כמו שצריך)בכרטיסי מסך? האם האיכות קרובה לאיכות של כרטיס טלויזיה משובח? (במידה שהטיונר הוא טיונר חיצוני איכותי, כמו ממיר של YES)איכות הקליטה של הוידאו איכותית ונראית ישרה על המסך?תודה.נ.ב. - כדי גם לשמוע את שידורי הטלוזיה, אתה צריך לחבר את יציאת הסאונד של הממיר, אל כניסת הLINE IN על הראק.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים קודם כל לא חייבים לראק ! יש עוד כניסה על הכרטיס עצמו.דבר שני לאחר עדכון ה WDM ל1.16 רואים מצוין !ב 1.08 היה קצת מאכזב לעומת מה שהיה לי ב G3 .אם זה כרטיס טוב אין שום סיבה לרכוש כרטיס טלביזיה.יש תוכנות שהם טיונר (לפחות מתימרות לזה) .אבל לכל בעל ממיר דיגיטלי \יס אין אפשרות להשתמש בטיונר
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים שאלה - איך האיכות של הVIDEO IN (למי שכבר הצליח להפעיל כמו שצריך)בכרטיסי מסך? האם האיכות קרובה לאיכות של כרטיס טלויזיה משובח? (במידה שהטיונר הוא טיונר חיצוני איכותי, כמו ממיר של YES)איכות הקליטה של הוידאו איכותית ונראית ישרה על המסך?תודה.נ.ב. - כדי גם לשמוע את שידורי הטלוזיה, אתה צריך לחבר את יציאת הסאונד של הממיר, אל כניסת הLINE IN על הראק.מוידאו וממצלמת וידאו שראיתי בשחור לבן האיכות היתה טובה, כמובן שבפול סקרין זה פחות טוב אבל ממרחק זה נראה כמו כל טלוויזיהאני לא יכול להשוות לכרטיסי טלוויזיה כי לא ממש התנסתי
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים מחבר קודם כל לא חייבים לראק ! יש עוד כניסה על הכרטיס עצמו.דבר שני לאחר עדכון ה WDM ל1.16 רואים מצוין !ב 1.08 היה קצת מאכזב לעומת מה שהיה לי ב G3 .אם זה כרטיס טוב אין שום סיבה לרכוש כרטיס טלביזיה.יש תוכנות שהם טיונר (לפחות מתימרות לזה) .אבל לכל בעל ממיר דיגיטלי \יס אין אפשרות להשתמש בטיונר איזה גירסא באה עם הדיסק של msi והיכן ניתן להוריד את העידכון ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.