עבור לתוכן

מחשב נייד איכותי עד 5000 ש"ח - אפשרי?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין במחשב נייד איכותי שישמש אותי כמה שנים טובות (3-4 לפחות) לעבודה בסיסית כמו גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, מוסיקה וכד'.

נתון נוסף שאני מעוניין בו הוא משחקים, אני מעוניין לשחק קצת במשחקים, לפחות ש-Counter-Strike: Source יפעל בצורה טובה.

אשמח אם תעזרו לי!

פורסם

בתקציב הזה רוב המחשבים באים עם סלרון M ו/או 256 מגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה (גם מיושן וגם חלש) וצ'יפסט מיושן. אין מנוס מהעלאת התקציב.

פורסם

תמיד מחייך למה אתה סתם אומר דברים לא נכונים, אני יכול להפריח את הטענות שלך אפילו עם ניידים יותר זולים מאשר הנייד שאני אביא עכשיו כהצעה לפותח התרד.

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=32&CatCode=

פורסם

אתה באמת חושב שזה מחשב איכותי? נראה לך שהוא יחזיק 4 שנים של שימוש? ומה עם כרטיס מסך נורמלי (ה-9700 עם 64 מגה זיכרון יריץ את המשחקים ברזולוציה נמוכה ובלי שום פילטרים).

פורסם

כמו שכולם אומרים כאן:

5000 שח זה המינימום למחשב נייד

ומחשב נייד טוב יקח מעל 10K

אם לא יותר ::)

פורסם

אתה באמת חושב שזה מחשב איכותי? נראה לך שהוא יחזיק 4 שנים של שימוש? ומה עם כרטיס מסך נורמלי (ה-9700 עם 64 מגה זיכרון יריץ את המשחקים ברזולוציה נמוכה ובלי שום פילטרים).

לדעתי כן, זה מחשב איכותי.

חוץ מזה אתה אמרת שבסכומים כאלה מקבלים אך ורק סלרון עם 256 זיכרון וכרטיס מסך משולב. אז הנה הפרכתי את הטענה שלך הבאתי דותן 1.7+512+9700 שזה מחשב נייד מכובד לכל הדיעות ולא תהיה לו שום בעיה להחזיק 4 שנים. אני מכיר מישהו עם לפטופ של סוני מחזיק כבר 5 שנים כמו שור לא נראה לי שתהיה לנייד הזה בעיה להסתדר כמות זמן כזאת.

פורסם

אמרתי רוב ולא אמרתי רק אז נא לשים לב. ואתה משווה את סוני שמרכיבים מחשבים ניידים כבר כמה שנים (שגם הם לא ממש שווים את הכסף שמוציאים עליהם) ל-MSI שרק השנה החלו להרכיב מחשבים ניידים ועדיין אין שום ביקורת רצינית על העמידות ואיכות הבנייה שלהם.

פורסם

לא אמורה להיות שום בעיה עם חברה מכובדת כמו MSI איכות הבנייה שלה תהיה זהה לשאר הלפטופים מכיוון שרוב הלפטופים שקיימים נבנים באותו מפעל רובם אצל LG. זה כמו שרוב לוחות האם מיוצרים ע"י פוקוסוקון ו-ECS.

אם יש לך בעיה עם MSI אתה מוזמן לרכוש באותו מחיר סלרון+256+כרטיס מסך משולב ממותג ידוע ונראה איזה מחשב יחזיק יותר זמן ומאיזה מחשב יפיקו יותר תועלת.

פורסם

דווקא MSI מעצבים ובונים את הניידים שלהם לבד:

As MSI design and manufactures the notebooks themselves
. ואני מעדיף מחשב עם סלרון וכרטיס מסך משולב שיחזיק מעמד ולא ייצאו ממנו חלקים כאשר הוא נופל או שהוא לא יעמוד בשימוש אינטסיבי. MSI עדיין לא הוכיחו את עצמם ואת איכות הבנייה שלהם ולכן אין לי סיבה להמליץ עליהם.

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=18&id=1474

ויש להם דרך מעניינת אצל MSI כדי לחסוך עלויות - פשוט מורידים את מערכת ההפעלה שנכללת ברוב הניידים החדשים של החברות האחרות ואז יוצא שהם זולים יותר.

פורסם

טוב דינו של הנייד הזה נחרץ. אין ספק שבאמצע הקלדה הוא יתפורר לאבק בגלל שאתה אמרת זאת.

אני דווקא חושב שעדיף ללכת לאייבורי ולבדוק את עניין העמידות. לשנינו אין ניסיון עם הנייד אבל להחרים אותו מכיוון שMSI אינו מותג ותיק בתחום הזה זה ללכת עם ראש בקיר. בקיצור יכול להיות שאתה צודק יכול להיות שאתה טועה אבל אם אין לאף אחד ניסיון עליו אין לדעת.

פורסם

לא טענתי שהוא יתפורר או משהו דומה. וכמו שאתה אומר אין לאף אחד ניסיון איתו ולכן קשה לי להמליץ עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים