עבור לתוכן

תוספת של 1 גיגה זכרון 533 מה"צ למחשב נייד עם 256 מ"ב 333 מה"צ - יעבוד ?

Featured Replies

פורסם

שלום יש ברשותי מחשב נישא של HP עם 256 מ"ב זכרון 333 אני לא בטוח אם זה 333 מגה הרץ או ddr333 שזה בעצם 266 מגה הרץ אם אני לא טועה. אני מעוניין לקנות תוספת זכרון של 1 גיגה. ראיתי בזאפ שהמחיר הכי נמוך לזכרון לנייד 1 גיגה הוא 788 ש"ח לזכרון 533 מגה הרץ. האם כזה זכרון יעבוד על הלוח של הנייד הזה במקביל לזכרון הקיים ? אני יודע שאם כן אז שניהם יעבוד במהירות הנמוכה מביניהם ולגביי זה אין לי מה לעשות השאלה אם הוא יפעל בכלל מבחינת מתחים וכו'..

תודה מראש,

פורסם

אם זה 333MHZ אז זה יכול להיות רק DDR (וזה 166MHZ)..

ומקסימום תבדוק באוורסט (SDRAM בא במהירויות של133/100MHZ)..

הזכרון שאתה ראית הוא מסוג DDR2 (עובד גם במתחים יותר נמוכים מDDR1)..

ואתה צריך DDR1 (שזה אומר עד 400MHZ מעבר לזה זה כבר DDR2)..

זה הזיכרון שאתה צריך

http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-LapTopMemory&orderby=price&DB167762=167766&DB167758=167759&DB167767=167771

:smile1::screwy::smile1:

פורסם

כל זאת בהנחה שיש לך סלוט פנוי והזיכרון הנוכחי שלך לא בא בשני סטיקים של 128 מגה.

פורסם
  • מחבר

אבל כמו שאתה רואה הוא עולה 200 שקל יותר. זו מהות השאלה שלי. אמרת שDDR2 יכול לעבוד גם במתחים יותר נמוכים. השאלה אם הוא יכול לעבוד גם במתחים של DDR1 וןאז אוכל לקנות אותו ולחסוך 200 שקל !

מה אתם אומרים ?

שוב תודה,

וכן יש לי סלוט פנוי. וזה מה שהEVEREST אומרת:

System Memory 256 MB (PC2700 DDR SDRAM)

פורסם

הסלוט של DDR2 שונה פיזית מהסלוט של DDR1 (זה תופס גם לגבי זכרונות לניידים ב-SODIMM או שאר התצורות)

פורסם
  • מחבר

עשיתי צאט עם התמיכה של HP ואני יכול בלוח של הנייד הזה לחבר זכרונות של עד 400 מגה הרץ. הפנו אותי לאתר הזה:

http://configurator.memorystock.com/result.asp?MsClsID=101&MsClsName=&Mnfid=43&MsMnfName=&mn=%20Pavilion+zt3440EA&modelID=49442

השאלה היא מה בעניין השוני הפיזי של הסלוט. איך הם אומרים לי שאני יכול לחבר אם בעצם הסלוט שונה ?

פורסם

מה לא הבנת?? ???

אתה יכול לחבר זכרונות מסוג DDR1 עד 400MHZ (זה עד כמה שיש בעצם)

זכרונות מסוג DDR2 אתה לא יכול לחבר כי הלוח (ובכללי המערכת שלך) לא תומכת בו (הן מבחינה חומרתית והן מבחינה תוכנה)..

יש מבין??

פורסם
  • מחבר

יש מבין. תודה רבה.

פורסם

תשים לב שאתה קונה את הדבר הנכון, זה חייב להיות SODIMM!

אם תקנה זיכרון למחשב שולחני לא תוכל להתקין אותו בנייד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים