פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר מחר על הבוקר אני הולך לקנות ועם באריזה רשום SunShine אני יוותר על המארז?
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים הם דווקא נראים דיי נחמד (לא מדהים, אבל יותר סימפטי מ Scorpio 868)והם מארזים נחמדים מאודעזוב אותך נחמדים או לא- האיכות עצמה טובה? (איכות בנייה, גודל, אוורור, וכל החרטה הזה)ולא תיהיה בעיה להכניס כל לוח אם/כ.מסך במארז כזה? (בגלל גודל או משהו, אנערף)תודה
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים עזוב אותך נחמדים או לא- האיכות עצמה טובה? (איכות בנייה, גודל, אוורור, וכל החרטה הזה)ולא תיהיה בעיה להכניס כל לוח אם/כ.מסך במארז כזה? (בגלל גודל או משהו, אנערף)תודהאיכות SuperTalentאל תצפה ל Antecאבל גם רמה מעל ה Scorpio 868 ושאר הירקותלא תהיה בעיה להכניס שום דבר בזהמחר על הבוקר אני הולך לקנות ועם באריזה רשום SunShine אני יוותר על המארז?רצוי
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים איכות SuperTalentאל תצפה ל Antecאבל גם רמה מעל ה Scorpio 868 ושאר הירקותלא תהיה בעיה להכניס שום דבר בזהאה, אז סבבה, תודה
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים איכות SuperTalentאל תצפה ל Antecאבל גם רמה מעל ה Scorpio 868 ושאר הירקותלא תהיה בעיה להכניס שום דבר בזהרצוימוזר,אני כל הזמן חשבתי שהסופרטאלנט הם עוד חיקוי כמו סאנשיין.........עוד שאלה,מבחינה פנימית,יש להם את כל הפאטנטים הרשומים של A-TOP?כמו הקליפס הזה שאוסף את כל החוטים של הספק ונותן הרבה מקום פנוי,או הכלוב המיוחד של הדיסקים?
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר קיבלתי את המארז בבוקר :smile1: ובקרטון רשום A-TOP ב400 שקל והוא נראה די אחלה
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים קיבלתי את המארז בבוקר :smile1: ובקרטון רשום A-TOP ב400 שקל והוא נראה די אחלה :o :o תתחדש! תאמין לי שאתה תהנה ממנו! מחיר טוב מאוד(אני קניתי את שלי ב500)זה נותן עיצוב לכל החדר שלי ד"א מה עם כמה תמונות עסיסיות של המארז כשהוא חדש? :
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר :o :o תתחדש! תאמין לי שאתה תהנה ממנו! מחיר טוב מאוד(אני קניתי את שלי ב500)זה נותן עיצוב לכל החדר שלי ד"א מה עם כמה תמונות עסיסיות של המארז כשהוא חדש? : אוקיי אני יצלם ויעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.