פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים אז ככה יש לי לוח אמ של ג'יגבייטוכרטיס רשת מובנהועוד כרטיס רשת בנוסףשהוא אמור לשתף את האינטרנט במחשב השני שליהורדתי את התוכנה everest כמו שאמרו לי ניכנסת לחיבורי רשתבתוכנהורשום לי 2 !Device Description TypeSiS 900 Fast Ethernet 10/100 LAN Adapter PCI==========================Device Description TypeDavicom DM9009 Ethernet Controller PCIואני לא יודע מה מהם אני אמור להתקין ואיךךךךאין לי את הדיסק התקנה !
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר מישווווווווווווו ? פליז זה דחוף התומך של נטויזן אמר לי שכאן תוכלו לעזור לי
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים 1) התומך של נטוויז'ן הפנה אותך לפורומים פה? נראה לי מוזר..2) יש לך ווינדוס XP? כי אם כן הווינדוס אמור לזהות אותו לבד... מה שנראה לי שהוא כבר עשה... איך אתה יודע שהכרטיס לא עובד?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר כן שאלתי אותו איפה אני יכול להוריד דרייבר הוא בדק אצלו באינטרנט אמר לי זה ה-מקום2.הוא לא מופיע בחיבורי רשת ובמנהל התקנים הוא לא מצליח להוסיףושאני מכניס ת'דיסקט וניכנס אליו זה רושם ליאין גישה ל a:/לא נימצא סימון של מזהה כתובת בתקליטון
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים http://www.kontron-em.de/SW_DB/DOWNLOAD/BS22/DM9102A_OEMCD_v123.zipנסה את זה.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר כן שמתי לב לזהאבלאין שם קובץ התקנהעשיתי התקנה חוזרת במנהל ההתקנים ממקום ספציפי סימנתי את התיקייה הזאת וזה גם לא עובד ..!
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר לאהוא מופיע על מצב סימן שאלהובמתאמי רשת מופיע רק אחד sis של המובנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.