פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים האם היא תומכת בכל דיגמי האיי פוד?יש לי בעייה עם הגירסא הנוכחית רוצה להסיר והתקין מחדש.ואם התשובה חיובית אז אני צריך להסיר את הישנה? האם השירים נשארים בתוכנה?מחה לתשובה בתודה ראפ.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים הגרסא החדשה תומכת בכל הדגמים, אם תסיר את הגרסא הנוכחית כל עוד לא תמחוק ידנית את התיקייה של האייטונס תחת המסמכים שלי->המוזיקה שלי כל הרשימות שירים ישארו.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים בשביל מה להתקין itunes6 ? עד כמה שהבנתי כל השיפור זה לנגנים החדשים (נאנו וזה שתומך בוידאו).עד שלא יהיה שינוי דרסטי או תוספת של משהו מעניין, נראה לי שאני פשוט אשאר עם ה iTunes 5.0.1
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר הבנתי אני מצטער שאני חוזר על עצמי אבל אם אני רוצה להתקין גירסא חדשה יותר של אייטונס האם אני צריך להסיר אותה או שהיא יכולה להישאר?תודה.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים נאמר לך שאם אתה רק מסיר את התוכנה בלי למחוק את כל הקבצים שלה, שום דבר לא ישתנה.אני אישית מתקין גירסא על גירסא רק מעצלנות.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים בשביל מה להתקין itunes6 ? עד כמה שהבנתי כל השיפור זה לנגנים החדשים (נאנו וזה שתומך בוידאו).עד שלא יהיה שינוי דרסטי או תוספת של משהו מעניין, נראה לי שאני פשוט אשאר עם ה iTunes 5.0.1העדכון הוא לוידאו בלבד, אין שום חידושים לנאנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.