עבור לתוכן

אחח... לראות ולהזיל ריר; נייד החלומות !

Featured Replies

פורסם

ה DELL יקרים לגבי איכות הבניה שלהם אני לא מתלהב בכלל.

ה IBM הם בהחלט בנויים טוב והם בעיקר מאסיבים וזה אני יכול לומר בעקבות הנייד הקודם שלי.

בכל אופן אני חפשתי מחשב עם מסך גדול ושיתאים לי לצרכי התיכנות וכן גם לעריכת הוידאו הדיגיטלית שאני מתחיל ללמוד בסמסטר הקרוב .

כך שביחס של נתונים אל מול מחיר זה היה הכי משתלם עבורי.

גם אחרי הרחבת הזיכרון והאחריות ל 3 שנים זה יצא לי יותר זול מ ה LG וובדאי שגם מה DELL. כמובן ש IBM לא היתה אפשרות כאן כי אין להם לפחות לא פה בארץ מחשב עם נתונים כאלו ובעיקר עם מסך 17".

• תגובות 66
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אנשים!!!!!! לא שמתם לב לדבר הכי חשוב!!!!!! המחשב לא קיים!!!!! אפילו תראו בעצמכם!!!!! כתוב שם ''אין עוד מחשב נייד כזה!'' :smile1: :smile1: ;D

מעניין אז למה מפרסמים אותו? :smile1:

Emo45.gifEmo45.gifEmo45.gifEmo45.gifEmo45.gifEmo163.gif

פורסם

אנשי עסקים

אנשי עסקים לא צריכים מחשב נייד עם GeForce Go 7800GTX. :screwy:

לא כזה משתלם בגלל שאיכות הבנייה שלו נחותה מ-IBM או DELL למשל. אם כבר קונים FUJISTU אז מומלץ לקחת את סדרת ה-LIFEBOOK ולא את ה-AMILO.

פרט ונמק.

פורסם

אנשי עסקים לא צריכים מחשב נייד עם GeForce Do 7800GTX. :screwy:

פרט ונמק.

נכון הוא לא צריכם את זה עכשיו הוא מחכים למחשב ניד שיש לי 2 כרטיסי 7800 ולוח תומך בSLI..

זה הדבר הכי הגינוי אם לא כולם כבר היו קונים..

פורסם

אנשי עסקים לא צריכים מחשב נייד עם GeForce Do 7800GTX. :screwy

למה לא??? נחש במה הם משחקים כשהבוס לא רואה :smile1:...........חוץ מזה זה תלוי בתפקיד.....לפעמים גרפיקאים צריכים או גיימרים שבאמת צריכים ניידות

פורסם

אם כבר.. מחשב נייד שלראות ולהזיל ריר תראו את זה ב-20,000 ש"ח מחיר מפלצתי אבל אין מה להשוות בכלל

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2018&p=8

פורסם

אם כבר.. מחשב נייד שלראות ולהזיל ריר תראו את זה ב-20,000 ש"ח מחיר מפלצתי אבל אין מה להשוות בכלל

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2018&p=8

:kopfpatsch: :kopfpatsch:זה באמת אחד הכי לא שווים :screwy::smile1::screwy:

פורסם

למה לא??? נחש במה הם משחקים כשהבוס לא רואה :smile1:...........חוץ מזה זה תלוי בתפקיד.....לפעמים גרפיקאים צריכים או גיימרים שבאמת צריכים ניידות

אם מדובר באנשים שמקבלים מחשב נייד מהעבודה (לא אנשי עסקים שקונים לעצמם מחשב נייד לשימוש אישי), אז למה שהחברה תיתן להם מחשב נייד עם GeForce Go 7800GTX? מספיק כרטיס מסך Onboard (לא דיברתי על גיימרים).

פורסם
פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch:זה באמת אחד הכי לא שווים :screwy::smile1::screwy:

זה אחד הלא שווים :bash::s07::kopfpatsch::behead::

פורסם

מדובר על רוב ה-AMILO שמשווקים בישראל והם באיכות נחותה יותר מאשר דגמים רגילים של FUJISTU. כמו כן עדיין האיכות של ה-AMILO בחו"ל לא משתווה לחלק מסדרות ה-IBM או למחשבים של אסוס למשל (שבונים מחשבים ל-APPLE בין השאר).

פורסם

אני אישית אוהב את הACER FERRARI החדש

פורסם

מדובר על רוב ה-AMILO שמשווקים בישראל והם באיכות נחותה יותר מאשר דגמים רגילים של FUJISTU. כמו כן עדיין האיכות של ה-AMILO בחו"ל לא משתווה לחלק מסדרות ה-IBM או למחשבים של אסוס למשל (שבונים מחשבים ל-APPLE בין השאר).

סתם שתדע רוב המותגים בסגנון אפל אינטל וכו' לא מייצרים בעצמם

אינטל מייצרים רק צ'יפים ולוחות האם שלהם מיוצרים ע"י כמה חברות שמתחלפות כל כמה זמן כמו אסוס למשל

ובאפל הם נותנים את הכל לחברות אחרות למשל המק מיני (שיש לי) מיוצר ע"י Foxconn למרות שעכשיו הם מתחילים לייצר בעצמם כנראה בשביל להשיג שליטה על הבנייה (למשל הגלגלת בiPod nano מיוצרת ע"י אפל כשפעם כל הגלגלות היו מיוצרות ע"י אותה חברת צד שלישי)

פורסם

אני אישית אוהב את הACER FERRARI החדש

מצטרף! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים