עבור לתוכן

iriver u10 vs ipod video

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אני מתלבט בין לקנות ipod video לבין iriver u10 . אני יודע שאחד מהם הוא דיסק קשיח ואחד הוא זיכרון פלאש (אבל גם כך הקיבולת לא ממש מענינית אותי) . אני יודע שה Ipod מציג וידיאו על 30 פריימרים לשניה בעוד ה iriver u10 רק על 15 . האיכות שמיעה של איירביר הרבה יותר טובה מipod למרות שאמרו שלipod החדש שיפרו את האיכות שמעה בהרבה ( אני לא יודע אם זה ממש נכון ) .לipod מסך 2.5 אינץ וiriver u10 2.2 !

במה לבחור (אל תיחסו שזה שאחד נגן דיסק קשיח והשני פלאש למרות שקשה שלא)

תודה רבה

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נראה לי אתה קצת טועה לגבי האיכות סאונד ואיכות ההגברה , ההבדלים לא גדולים אך זה די ההפך.

פורסם
  • מחבר

ע"פ מה שידוע לי האיכות של אייריבר עולה בכמה מונים על האיכות של Ipod .

ביררתי את זה בהמון פורומים אבל מי יודע אולי אני טועה .בסך הכל עד עכשיו ראיתי רק איך קוטלים את ipod . אבל כדי לא לחרוג מין השאלה

מה כדי לי לקנות (גם כך אני לא יעבור את ה 2 גיגה של iriver u10 ) .הפרש מכירים לא מענין אותי (רק שלא תחשבו שאני איזה עשיר מפונק שלא איכפת לו מהכסף , פשוט עבדתי כל כך קשה בשביל לקנות Mp3 אז אני הולך על the best)

פורסם

אז קח את הX5L

פורסם

בתור נגן איכותי הייתי ממליץ על 2 נגנים:

iaudio x5l

ו-

iRiver h320/h340

והמלצה שלי....אל תתקרב לכל מה שקשור למילה ipod סתם מותג יקר והמתחרים שלו מספקים תמורה הרבה יותר גדולה בפחות מחיר...

פורסם
  • מחבר

חחח איך הגענו עכשיו ל x5l .

שאלתי רק בין שני הנגים iriver u10 ו ipod video

פורסם

אמרתה שאתה רוצה את ה-the best...אז הבאנו לך אותם...

iaudio X5L

iRiver h340

פורסם

בקשר לH340 אני לא בטוח

הIPOD החדש נראה יותר טוב ממנה

פורסם
  • מחבר

קודם כל בוא נתחיל כך בין iaudio x5l ל iriver h340 ה iriver h340 לוקח (טנכאי בחנות אמר לי אז אין מה להתווכח )

עכשיו בין iriver u10 לבין iriver h340 ה iriver u10 לוקח (הסאונד בו יותר טוב , הממשק , וגם הוידיאו -המסך גדול יותר והוא מציג נראה לי ביותר פריימרים לשניה).

ולכן אין סיבה שאני אקנה את ה iriver h340 (אבל תודה רבה על ההצעה).

עכשיו בקשר למי שאמר שלא להתקרב לכל מה שכתוב עליו ipod מושפע מדעה קדומה (מודבר בצעד נורא מתקדם של אפל ) ולכן זה משאיר אותי עם אותה שאלה :

iriver u10 או ipod video ?

תודה רבה על העזרה

פורסם

קודם כל בוא נתחיל כך בין iaudio x5l ל iriver h340 ה iriver h340 לוקח (טנכאי בחנות אמר לי אז אין מה להתווכח )

:D, בחנויות הם לרוב לא יודעים כלום, מעטים המוכרי(או הטכנאים)ם שידעו אפילו להגיד לך מה הפירוש של DAP.

עכשיו בין iriver u10 לבין iriver h340 ה iriver u10 לוקח (הסאונד בו יותר טוב , הממשק , וגם הוידיאו -המסך גדול יותר והוא מציג נראה לי ביותר פריימרים לשניה).

כן, 30

ולכן אין סיבה שאני אקנה את ה iriver h340 (אבל תודה רבה על ההצעה).

עכשיו בקשר למי שאמר שלא להתקרב לכל מה שכתוב עליו ipod מושפ*I'm with ya*ע מדעה קדומה (מודבר בצעד נורא מתקדם של אפל ) ולכן זה משאיר אותי עם אותה שאלה :

iriver u10 או ipod video ?

תודה רבה על העזרה

לא מצאתי ממש במפרט של U10 כמה שעות אבל קח בחשבון שלאייפוד יש 2/3, כך שהוא לא מתאים לPMP אלא יותר לצפייה דרכו בטלוויזייה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אהבתי את התשובה שלך ערכתה אותה יפה!

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שiriver u10 מציג על 30 fps אתה בטוח ?

פורסם

לא נראה לי שiriver u10 מציג על 30 fps אתה בטוח ?

דברתי על האייפוד.

פורסם
  • מחבר

אהה את זה אני יודע ו iriver u10 רק 15 נכון ?

אבל אולי מישהו מוכן כבר לענות לי על השאלה בלי ללכת מסביב :iriver u10 או ipod video (הקיבולת לא מענינת )

פורסם

הבאיה היא שאתה לא יכול להכניס תוכן בקלות כמו בu10 תיצרך להפוך את הקבצים לh.264 שזה לוקח זמן, לכן אם הייתה גר באמריקה הייתי אומר vpod אבל בגלל שאתה גר פה u10

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים