פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים רציתי לברר עם יש פה עוד חובבי אנימה כמוני (מה לעשות, שילוב של המון זמן חופשי, הארד דיסק גדול ושיעמום הפכו אותי למה שאני היום)
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים פעם אהבתי אנימה, היום כבר פחות... כשאתה אומר אנימה אתה מתכוון לפוקימון, דיגימון, האתקרו, וכאלה?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים פיקאצו צאברור שאלה גם סוגים של אנימותפעם הייתי מורד סטריט פייטר + הסרטים והייתי רואה גם דארק סטוקרס (לא זוכר עם זה יפני או לא אני כמעט בטוח שכן)
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים אנשים אתם מפספסים משהו מדהים, אנימה זה ממש אל פיקאצ'ו וכאלה זה לא בהכרח לילדים קטנים יש שם דברים הרבה יותר בוגרים מזה.אני אישית ראיתי כמה סדרות והפסקתי להוריד משום מה, מה שהספקתי לראות זהNaruto כל הסדרה עד עכשיו,Trigun אחת הסדרות המצחיקות והטובות שראיתי, היפנים האלה שפיצים.Hellsing גם סדרה מעולהDBZ איך לא..Full Metal Alchemist לא כל הסדרה הפסקתי סביבות פרק 35 :\ופה ושם קצת Cowboy bibop , FLCL , ועוד כמה :>והסרט Princess Mononoke, אחד הטובים גם כן.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר פעם אהבתי אנימה, היום כבר פחות... כשאתה אומר אנימה אתה מתכוון לפוקימון, דיגימון, האתקרו, וכאלה?זה אנימהאבל אישית... זה הסוג הנחות ביותר... הממוסחר ושמיועד ל"ילדים"הסדרות הגדולות הם Fullmetal AlchemistHellSingGunGraveואחרים
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים בתקופת האנימה של ערוץ ביפ הייתה איזו סדרה על איזה בחור עם חללית, פרילנסר כזה.יש למישהו מושג איך קוראים לה?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים בתקופת האנימה של ערוץ ביפ הייתה איזו סדרה על איזה בחור עם חללית, פרילנסר כזה.יש למישהו מושג איך קוראים לה?אני מניח שאתה מתכוון ל cowboy bebop.פעם הייתי רואה הרבה אנימה אבל אז התחלתי לצמצם ובסוף הייתי רואה רק את נארוטו עד שהרסו אותה ונמאס לי.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר אם אני לא טועה אז מדובר על Cowboy Bebop קצת מידע נחשבת גם לאחת האנימות הגדולות
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים בתקופת האנימה של ערוץ ביפ הייתה איזו סדרה על איזה בחור עם חללית, פרילנסר כזה.יש למישהו מושג איך קוראים לה?איככככס איך שנאתי את זה. הם בקושי היו מדברים והמעברים בין התמונות היו מוזרים
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים כן....תודה לכם Cowboy Bebop. זה האנימה היחידה שהייתי רואה (וגם קצת Hentai שידידה שלי הביאה לי 8)).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.