פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים קניתי היום pioneer dv 383במטרה לצפות בסרטי DIVX עם כתוביות בעבריתבידיעה שהדבר אפשרי / רק חבל שלא נאמר לי שהמכשיר מציג עברית בכתב מראה : ( האם יש פתרון על ידי עדכון למכשיר / הגדרות מיוחדותמבלי להפוך את תוכן קבצי ה SRT / SUB ...בתודה מראש לעוזריםהתבאסה לי כל השבת : (
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים לא בדקתי את הדגם שלך ספציפית אבל אני יכול להגיד לך שאני לא מכיר דיוידי שקורא כתוביות אם לא הופכים אותם עם תוכנה מתאימה.אז אין לך בעייה - תמצא תוכנה מתאימה ותמיר את הכתוביות.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר תהפוך את הכתוביות תוך שנייה ב"הפוך על הפוך"...בדיסקים חדשים זה לא מפריעאבל שיש לך בסביבות 30 DVDR כבר צרובים זה באסהמעבר לזה יצא לי לראות כמה סרטים במכשיר והוא פשוט מנגן בפריימיםלא רציני אבל העין קולטת את זהלפני המכשיר הזה היא לי את הדגם האחרון של טושיבהובו העברית עבדה חלק (ללא צורך בהפיכה) והוא נגן תקיןאבל חלק מהדיסקים שפיוניר קרא הוא נתקע בהם + התפריטים של המכשיר והכתוביות ריצדווזה היה בלתי נסבל אז הראתי להם בחנות בדקנו עוד מכשירים והם הציאו להוסף כסף ולקחת את הפיוניררק שגם הוא לא משהו כשמדובר ב DVIX ...אין שום נגן איכות שעובד חלק כמו לראות במחשבעם איכות סאונד טובה ושקורא את כל הפורמטים ? ? ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.