עבור לתוכן

creative x -fi vs. e mu כרטיסי קול

Featured Replies

פורסם

שלום, הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב מבין 2 הכרטיסי קול האלה

creative x - fi elite pro

לבין

creative e mu 1812

כי קראתי מאמר שאמר שהרמקולים creative gigaworks s750 מנוצלים הכי טוב עם creative e mu 1812 אבל תאריך הכתבה הוא לפני יותר מחצי שנה לפני שיצא הכרטיס קול של creative x -fi.

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על ה1212M כי סתכל פה

http://www.emu.com/products/welcome.asp?category=505&

אין דגם כמו שהבאת

ועכשיו השאלה היא למה אתה צריך את האימו- האם זה למוזיקה ?- אז המערכת היא רב ערוצית מה שלא מתאים למוזיקה

או האם זהלמשחקים וסרטים- שלזה יהיה יותר טוב הקריאיטייב אבל האודג'יZS

ואם אתה רוצה לשלב אז האפשרות הכי טובה באמת תיהיה הXFI ושוב יש עוד שאלה למה אתה משתמש בכרטיס האם זה רק לראות סרטים או גם משחקים אם אתה משלב אז כדאי לך יותר לקחת את הפאטלאי

הערה:

אימו זה בסה"כ חברה שסופחה לקריאטיב ולא עוד סדרה

פורסם
  • מחבר

התכוונתי ל 1820 סליחה...

אני משתמש במחשב להכול בעיקר לסרטים ומשחקים אבל גם לשירים לכן ה xfi הוא מעולה בשבילי כי הוא טוב בהכול. אבל מה שמפריע לי זה מאמר אמין שנבדק במעבדת קול שקראתי שבדק את היכולות של s750 וטען שה sound blaster platinum pro לא מספיק טוב בשביל הרמקולים האלה כי הוא לא מנצל מספיק את היכולות שלו ולעומת זאת 1820 מנצל מעולה אבל הכרטיסים של E MU הם כרטיסים בעיקר לכאלה שיוצרים מוזיקה או אולפני הקלטות לא לשמיעה , לעריכה! והם גם יותר יקרים.

ואז ראיתי את הכרטיסים החדשים של creative  וראיתי שהם יצאו הרבה אחרי המאמר (בערך חצי שנה ויותר...) אז חשבתי שאולי הכרטיסים האלה יפיקו מהרמקולים את המיטב כמו ה E MU אבל אני לא יכול לדעת בוודאות.

עריכה:

הנה הציטוט:

"We could only enjoy the new speaker system with the newest Creative E-MU 1820 card which happened to be in our test lab at the moment"

הנה הקישור למאמר שבדק

http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-gigaworks-s750_6.html

פורסם

א. אם אתה רק שומע אז אין סיבה שלא תסתפק ב1212 אתה לא צריך יותר מזה והם נועדו גם להאזנה ביתית(לאנטולי יש אחד ואני מתכנן לקנות אחד כזה)

ב.לפי השימושים שלך הייתי אומר שהכי כדאי לך את גירסת הפאטאלי

ג. שוב אני מזכיר האימו זה למוזיקה כלומר שני רמקולים ולא מערכת היקפית

ד.ואם אתה רוצה לדעת עוד כמדומני שלSKYLINE יש את 550 עם אודיג'י ZS אתה מוזמן לשאול אותו האם הם מנצלים אותם טוב -יכול להיות שתוכל לחסוך כסף

פורסם

א: אך תקנה את ה-1820, הוא לא יוסיף לך שום דבר מעבר ל-1212M אלא אם כן אתה משתמש במחשב לצורך יצירת מוזיקה.

ב: קראתי בעבר את הביקורת הזו (יותר מחצי שנה נראה לי) וכדאי לך להבין שמה שהם אמרו שם הוא דבר שספציפי ל-DAC של סדרת האודיג'י 2 וסביר להניח שלא יהיה קיים ב-X-Fi.

ג: ה-EMU אומנם תומכים רק בסטריאו, אך אפשר לחבר להם גם יותר ערוצים (עד 8 למיטב זיכרוני) בעזרת ההתקן החיצוני (שניתן לרכוש בנפרד). עם זאת, הוא לא מתאים כלל למשתמש הביתי אלא ליצירת מוזיקה.

ד: למערכת הזו שהיא רב ערוצית ומשמשת למשחקים וסרטים בעיקר עדיף לרכוש כרטיס תואם. במידה והייתה לך מערכת סטריאו ששווה את ההשקעה הייתי ממליץ לך ללכת על ה-1212M. אך במערכת סטאליטים טובה ככל שתהייה, אני דיי בספק האם ההשקעה כדאית (במיוחד לאור העובדה שבמשחקים ובסרטים בסראונד לא תוכל להשתמש כמעט בשום אפשרות של המשחק עקב התמיכה הנחותה של הכרטיס).

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים