פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים איך המתחים שלי?(בתמונה)(ד"א זה במנוחה)התוכנה speedfan אמינה במתחים?בכמה אחוזים מותר שזה יחרוג?(פלוס ומינוס)הספק שלי הוא hec-475vd-t תודה!![attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר איפה יש בביוס.?שניה אני יחפש שםועל איזו תוכנה אתם ממליצים לבדיקת מתחים חוץ מ speedfan?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר בביוס לא מצאתי את זה אתה יכול לפרט איפה זה נמצא?ואני עכשיו יחפש באורסט
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר אתה מתכוון למתחים כן?עריכהבדקתי באוורסט אבל אים שם את המתח של ה 5v למה אין אותו שם?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים לא מומלץ בכלל לבדוק טמפ' בתוכנההן נוטות לזייףבודקים עם מולטימטראם יש לך רב-מודד תבדוק איתו - הכי מדוייק.תוכנות שמגיעות עם לוח אם מדוייקות.איזה לוח אם יש לך ?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר אחי אני ערכתי קצת את ההודעה הקודמתוהלוח אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים תתקין את EasyTune שמגיע עם לוח אם ותבדוק שם.EVEREST לא בהכרח מזהה את הלוח אם שלך ולכן לא יכול לקרוא את כל המתחים.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים תוכנות שמגיעות עם לוח אם מדוייקות.תוכנות לעולם לא ידייקו כמו שצריךאפילו MBM לא מדייקת
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים כמו שאמרת - הכי מדוייק לבדוק עם רב-מודד משוכלל של FLUKE או (HP (AGILENT שיתנו דיוק של 6 ספרות אחרי הנקודה....אבל תוכנות לא מודדות מתח, הן בסה"כ קוראות נתונים מצ'יפ שיושב על לוח אם ומודד מתח.אם תוכנה מזהה בדיוק את הצ'יפ, הנתונים שיתקבלו יהיו אמינים, אולי לא הכי מדוייקים בעולם, אבל בהחלט סבירים.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר כמה רב מדד עולה בערך?אולי אני יצליח להשיג אחד הקיצר לאיפה אמורים לחבר אותו?עריכהבדקתי ב EasyTune 5אבל לא מופיע שם המתח של ה5vמשהו אולי יודע למה?ובכמה מותר למתח לחרוג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.