עבור לתוכן

בעיה נוראית עם התקנת WINDOWS XP

Featured Replies

פורסם

הולכת ליהיות כאן מגילה.

לפני כמה ימים הווינדוס לא עשה BOOT,אמר שיש איזה DSIK ERROR בסוף עשיתי REPAIR והכל חזר לקדמותו(האמת שעשיתי כמה פעמים REPAIR).

טוב הכל טוב ויפה,היום אני עושה ריסטרט למחשב ואותה בעיה צצה,אז ניסיתי את אותו פתרון רק שהפעם הוא לא עובד!

אני כל פעם מנסה לעשות REPAIR וכל פעם מחדש הכל עובר בהצלחה אבל במקום שהוא יעלה את ההתקנה עצמה(הגרפית הזאת) הוא חוזר לי למסך הכחול!!!

ניסיתי להתקין על מחיצה אחרת,לגבות ואז לפרמט(אין ברירה כנראה) ונחשו מה?!הוא עוד פעם מביא לי את המסך הכחול אחרי שהוא סיים להעתיק את כל הקבצים במקום להעלות את חון ההתקנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :pissed:

הוא אפילו לא זיהה התקנה חדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111

מה אני עושה עכשיו??? :'(

פורסם
  • מחבר

מישהו???

בבקשה...... :s07:

פורסם
  • מחבר

גיביתי,פרמטתי הכל עובד מצויין ואז אני עושה ריסטרט והוא נותן לי את ההודעה הבא:

boot disk faliure enter something....

תעזרו לי אנשים אני מקבל כבר וריד במצח :'( :kopfpatsch:

פורסם

יש לך וירוס\בעיית חומרה.............

מציע לך לעשות התקנה עם רכיבים חיוניים בלבד, כלומרץ... נתק הכל חוץ מדיסק קשיח אחד -אם יש לך יותר נתק אותם, זיכרון (שיהיה רק מודול אחד ולא כמה במקרה שקיימים אצלך יותר מ1. לעשות פורמט מלא על HD, להתנתק מהאינטרנט, לנתק כרטיסים חוץ מכרטיס מסך, כלומר.. שהמחשב יעיבוד עם כמות רכיבים מינימלית...

אם הבעיה חוזרת, נסה להחליף אתר הרכיעבים איתם ביצעת את ההתקנה לרכיבים חלופיים ותתקין שוב... (תנסה להחליף ספק\זיכרון\HD\מעבד\לוח אם)

לפי התיאור שלך זה נשמע לי כמו בעיית חומרה בזיכרון\מעבד\לוח אם\HD

אך לפני שאתה עושה התקנה תבדוק טמפרטורות ומתחים.

וכאופציה נוספת נסה להתקין גרסה אחרת של חלונות

פורסם
  • מחבר

איפסתי את הביוס,אין אוברקלוק והוצאתי רכיבים לא חשובים.

אני אנסה שוב ואעדכן.

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

הססתדררתי עם ביעיות החומרה(שהיו כנראה) ועכשיו בשתי גרסאות שונות של ווינדוס אני מקבל את ההודעה הזאת כשאני נכנס למסך ההתקנה(הכחול הזה):

זה חלק ממנה:

line 1768

d:\xpclient\base\boot\setup\arcdisp.c(בערך :nixweiss:)

מה לעשות עכשיו?

פורסם

Electric Boom - תקרא מיד את חוקי הפורום, אתה ממש לא חדש כאן ואתה צריך לדעת שאסור להקפיץ.

נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3(באזהרה השלישית אתה תורחק מהפורום)

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים