פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים היי חבר'ה,יש לי מקלדת QUANTUM פשוטה, יש לה מקשי קיצורי דרך לכיבוי ו-STAND BYכשכפתור הכיבוי האוטומטי נלחץ לי בטעות כל מה שעשיתי ולא שמרתי נמחק ונהרס,אם מישהו מכיר תוכנה או דרך לפתור את הבעיה בבקשה שיענה. בתודה מראש.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים ה לא המקלדת אלא המחשב שנתקע כשמתבצע SUSPEND.לא תופעה יוצאת דופן, הרבה פעמים אפשר לפתור אותה ע"י עידכון דרייברים לצ'יפסט ו/או כרטיס מסך.פתרון שני, מברג ולהעיף את הכפתור (הבלתי שימושי לחלוטין) מהמקלדת.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר לא....הבעיה היא רק עם הכפתור אין לי בעיה של תקיעת המחשב כתוצאה מלחיצה עליו רק המחשב שלי נמצא בשולחן לא כל כך נוח ולפעמים כשאני מגביר ווליום ברמקולים (או מחליש היד שלי נוגעת בכפתור ומכבה לי תמחשב רציתי לדעת אם יש תוכנה או משהו לבטל את שלושת הכפתוים האלו שלא יהיו פעילים יותר!!! אגב גם אני חשבתי לקחת תמקלדת לרופא שניים לעקירת הכפתורים אבל זה נראה לי לא מקצועי! תודה בכל אופן!
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים יש לי גם אותה מקלדת בדיוק עכשיו מה שאני ממליץ לעשות הוא לפתוח את המקלדת ולעקור את הכפתור עצמו.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר המחשב שלי לא נתקע הוא פשוט נכבה רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה כלשהי להסרת הדברהבלתי רצוי הזה.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים תכנס ל-CONTROL PANEL, ואז ל- POWER OPTIONS, ולך ל ADVANCED, ותשנה את ה-POWER BUTTONS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.