עבור לתוכן

blocked content חומר שמע' ההפעלה חוסמת ומוחקת

Featured Replies

פורסם

היי.

נתקלתי לאחרונה בבעיה מציקה.

שאני מקבל קבצים דרך תוכנת ממסרים כגון MSN MESSENGER מופיע לי בתוכנת המסנר ההודעה שהקובץ הגיע. אולם שאני בא לפתוח אותו ע"י לחיצה על הקישור שהתוכנה מציגה --- אזי קופץ לו ה security center של SP2 של ה- WINDOWS ומתריע לפני כי הקובץ מסוכן (מדובר בקובץ של AVI -- סרטון שמישהו שלח לי). הדבר הבא שקורא הוא שאני לוחץ על OK --- אין כלל אופציה אחרת --- המע' הפעלה מוחקת לי את הקובץ פיזית מהדיסק. לא מעבירה אותו לאיזור שמור או משהו כזה. שחיפשתי בHELP של ה-WIN הוא מתאר שם כיצד לעשות UNBLOCK CONTENT עבור קובץ שכזה:

הוא אומר לגשת לקובץ וללחוץ על כפתור ימין של העכבר, וללחוץ UNBLOCK... וזה ישחרר את הנעילה של הקובץ. הנקודה הטיפשית הינה שזה לא ניתן לביצוע כיוון שהקובץ נמחק.

יתרה מזאת, אם אני לא מאשר את ההודעה או לא מנסה לצפות בקובץ ע"י לחיצה על הקישור דרך תוכנת המסנגר, הקובץ קיים ולא מופיעה עליו כל התרעה. אני יכול לפתוח אותו כרגיל לא דרך הקישור שהמסנגר מציג לי (פשוט ע"י גישה ישירות לתקייה בה הקובץ נשמר). ניסיתי לחפש בהגדרות של ה- security center האם ישנה אופציה בה הוא לא יבדוק לי קבצים שהתקבלו אלא ישאיר לי את האחריות הזו... חיפושי העלו חרס.

אשמח לתשובה.

----------------------------

שי פלג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים