פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים שבוע אבא אח שלי הקטן אמור לקבל את הקורקינט על מנוע שלו ... 12 סוסים פראים שמחשפים איך להתפרע ולעשות בלגן נעשו לו קצת oc נשים מגנזיום אולטרה מלמטה מדבקה מאחור של No Fear ונקרע את העיר ד"א היו לי פעם אופניים שחבריים שלי עדיין מספרים כל פעם איזה מטורף אני על איך שנסעתי בהם... פניות שלא היו מבישות רוכבי אופנועים מקצועיים (השכבות כאלה)בכבישים עם ירידות דרך חציה של נטיב נגיד בדרך לב"ס
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים תמונות שלי ושל חברים שלי תראו כאן:http://www.bluebike.co.il/modules.php?name=Gallery&g_op=showAlbum&uid=1211
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים האופניים שלי נגנבו :'(אני חושב שאני ינצל את זה כדי להתקדם ברמה ולקנות משהו יותר מקצועי ממה שהיה לילמבינים שבינכם - אפשר המלצות לחברות מובילות? גם המלצות לדגמים יתקבלו בברכה..אני לא מחפש ממש משהו רציני והתקציב שלי הוא 1000-1500 ככה אז אם אתם יכולים תמליצו על דברים שנכנסים בתקציבתודה :-*
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים האופניים שלי נגנבו :'(אני חושב שאני ינצל את זה כדי להתקדם ברמה ולקנות משהו יותר מקצועי ממה שהיה לילמבינים שבינכם - אפשר המלצות לחברות מובילות? גם המלצות לדגמים יתקבלו בברכה..אני לא מחפש ממש משהו רציני והתקציב שלי הוא 1000-1500 ככה אז אם אתם יכולים תמליצו על דברים שנכנסים בתקציבתודה :-*קנה צ'וקר יד שניה www.harim.co.il/yad2
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מה זה צ'וקר?אחי אני מתחיל, אני לא רוכב דאונהיל אקסטרים משהו לפנים דבר איתי שאני יבין..איך הדיימונדבאק קויל 03?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים למה צו'קר להתחלה ? שיתחיל עם אופני כניסה פשוטות לא לפרירייד .בתווח מחירים הזה אין חברות מומלצות , קונים את האופניים שהכי מוצאות חן בעינייך ומגיעות עם חלקים הכי טובים.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים למה צו'קר להתחלה ? שיתחיל עם אופני כניסה פשוטות לא לפרירייד .בתווח מחירים הזה אין חברות מומלצות , קונים את האופניים שהכי מוצאות חן בעינייך ומגיעות עם חלקים הכי טובים.הצ'וקר לא יעמוד ביותר מ2 מטר אני בטוח, לפחות לא הצ'וקר 2004 שיש למכירה בהרים, אבל יש להן אבזור נחמד (חוץ מהבולם הקדמי)נ.ב.לViper - צ'וקר = Chucker - אופניים של GT
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים cpu, הצ'וקר שם יקרות בשבילי יש משהו יותר זול? יש את הזולות יותר אבל הן לא יהיו עמידות בדרופים גבוהים, אולי זה יהיה בסדר בתור התחלה... כמו למשל Ironehorse Maverick Disc או הcomp...
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים VIPER מה אתה הולך לעשות בדיוק עם האופניים? סתם לשוטט בעיר להשחיט קצת רכוש ציבורי?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחר אני יצלם את שלי... אופני מדבקה כבדות מסורבלות עם ברקסים לא מתפקדים, חישוקים עקומים, והילוכים מטונפים וגלגלים שחוקים....כמו שצריך ובכל זאת אני עולה עליהם בהם כל סוף שבוע בשביל לחרוש בגבעות והמדרונות של האזור עד הפידול האחרון, ונהנה מכל רגע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.