פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים My New Bicycle: Giant NRS3Love Of My Lifeכמה עלו לך?how much did it cost you ?
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מה דעתכם על איזה טיול אופניים במרכז/מישור החוף?אני מתכוון לטיול שבילים.. כמו המסלול של נחל אלכסנדר.אני בעד... מי עוד ?
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אתה נורמאלי?????? אתה נוסע בלי מעצורים???? ובקשר לרכיבה....הייתי רוצה....אבל יש לי רק אופניי כביש.......אוליי אני יקנה עוד כמה ימים אופניי מדבקה בשביל זה
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים ועוד אתה רוצה לסוע איתם?לכל אחד יש אופנים חיות ואתה גם עם שמיניות וגם בלי מעצורים?
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים חחח אני זוכר את התקופה שהיו לי אופניי BMX בלי מעצורים הייתי טס ואז עושה צלחת במהירות לא נורמאלית עד שעשיתי את זה פעם במהירות והתעקם כל הג'אנט אז מאז סידרתי אותם קומפלט
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אתם מודעים לזה שרוב הBMX המקצועי הוא בלי ברקס (BMX בשביל פלאט לפחות) ובשביל סטריט גם באופניי אורבן משתמשים רק בברקס אחורי רוב הפעמים, ויש סינגל ספיד=הילוך אחד ורק מעצור אחורי כדי להפחית כמה שיותר מהכבלים שיוצאים מהכידון בשביל שיהיה אפשרי לעשות BAR SPIN. ובקשר לרכיבה.. לא עדיף איזה רכיבת אורבן נחמדה בתל אביב? אין לי כח לפדל יותר מדי אני עצלן או אפילו יותר טוב, רכיבה נחמדה בחורשים! רק חבל שאני יצתרך לחכות לכם בסוף הירידות כל פעם מחדש 8)
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר לי זאת קצת בעיה, אני רוכב מתחיל ואין לי אופניים עם גוף חזק אם אני אעשה איתם שטויות הם יתפרקו.מה גם שאני לא יודע איך עושים את כל השטויות האלה.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.