פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים HWzoneואתרים שמפורסמים בביקורות וכו' ב HWzone ...פשוט אין כבר לאן לגלוש - רק באתר הזה משהו מתעדכן!
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים hwzonesex4freehwzonesex4freehwzonesex4freehafuzfreesex4allhwzone... ;Dבוא'נה, יא חרמן, שלא תתבלבל, אה? אני מדמיין לעצמי את אמא שלך עוברת ליד החדר שלך כשאתה ממלמל מתוך שינה: "את'לון חמודה שלי...איזה מאוורים יש לך, וולקנו 7 מתוק שלי....מה הייתי עושה לך radeon 9700 אם רק היית פה בתנוחה הזאת איתי....אוי, מישה קמלינסקי, הגלריה שלך היא החביבה עליי מכולם"
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים hwzone sex4free hwzone sex4free hwzone sex4free hafuz freesex4all hwzone ... ;D בוא'נה, יא חרמן, שלא תתבלבל, אה? אני מדמיין לעצמי את אמא שלך עוברת ליד החדר שלך כשאתה ממלמל מתוך שינה: "את'לון חמודה שלי...איזה מאוורים יש לך, וולקנו 7 מתוק שלי....מה הייתי עושה לך radeon 9700 אם רק היית פה בתנוחה הזאת איתי....אוי, מישה קמלינסקי, הגלריה שלך היא החביבה עליי מכולם" :lol: :lol:
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים www.slashdot.comTapuz Linux forumFreeBSD help forumswww.bugtrack.comwww.securityfocus.comWallawww.hwzone.co.il
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.