פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים שלשום התחליתי ללמוד להשתמש במאיה. היום הכנתי את זה: עדיין רחוק מלהיות גמור או להיות משהו, אבל זה גם משהו.. זאת צורה פוליגונלית (נראה לי שהמצאתי מילה) עם "החלקה". וכן זה הדמו אל תצחקו.. אני השתמשתי במדריך הזה http://localhost:4451/Maya7.0PLE/en_US/index.html ובמדריך ווידאו שנקרא ALIAS LEARNING MAYA 7 POLYGON MODELING מממולץ מאוד (^), מסביר את הבסיס ושימוש בכמה כלים לעריכת פולגנים
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים polygon modeling זו באמת אחת הטכניקות שיותר קל לעבוד איתן ולהגיע לתוצאות מוצלחות.אישית, זה נראה לי יותר קל במקס, אבל אני לא יכול להגיד שנתתי יותר מדי צ'אנס למאיה.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר יש לי שאלה, בתמונה פה: (אגב, תראו איזה שיפור בפחות משבוע....אני גאה בעצמי לפני שבועים לא האמנתי שאפשר להפעיל את התוכנה המוזרה הזאת בלי קורס מיוחד מינימום) יש לי בעיה עם הקצוות אחרי שאני עושה SMOTHE POXY, יש בחיבור במרכז (איפה שהוא מכפיל את עצמו), בליטה, זה נראה כאילו זה יציקה של פלסטיק . אני לא זוכר שהזזתי את הנקודות באזורים האלה זה לא ברור לי למה יש עיוות, אבל בכל מרקרה, יש כלי שמתקן את זה? או כלי שמישר את הנקודות בקוו אחד? ושאלה נוספת: קבצים של אליס מאיה 7 גרסת הלימוד יכולים לפעול על מאיה 7? תודה?
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים לפחות בגרסאות הקודמות של ה- PLE, לא היית יכול לפתוח את הקבצים עם הגרסא הסטנדרטית של מאיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.