עבור לתוכן

מתנה לחג מאפל - אייפוד חדש עם תמיכה בווידאו (כולל תמונות)

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה

כמו שאני רואה באתר של אייפוד גרמניה הוא יקר משמעותית מזה של ארהב, אני אקווה שיהיה בתאילנד או משהו

מקסימום בחזור אני אקנה אותו בגרמניה

• תגובות 76
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מאמין שיהיה בתאילנד...

חבל לקנות בגרמניה

כמו שאמרת זה יקר

פורסם
אפשר להבין מה עשית פה?

השווית את המחיר של הנאנו בחו"ל עם מחירי הנגנים של שאר החברות בארץ..

ממש לא, רק תירגמתי את הדולרים לשקלים (בערך). כל המחירים והדגמים נלקחו משופינג.קום.

פורסם

בחו"ל הוא בטוח שווה יותר מהנגנים של הג'יגה אבל בארץ לא

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

IPOD דור 5, 30GB

האם הוא מקליט גם?

אם לא, יש איפודים שמקליטים???

פורסם

אל תשכחו שהנגן יהיה קטן בכ-30% מדורותיו הקודמים :xyxthumbs:

פורסם

אמנם הייתי בתאילנד רק יומיים (חזרתי מאוסטרליה ביום חמישי)

אבל ראיתי את הדור 5 רק במקום אחד והם רצו כ 700$ ככה שמי שרצה לקנות שם - אל תבנה על זה.

פורסם

חזרתי מהטיול המבורך

קודם כל טיפ בנקוק עיר מאכזבת סעו לאיים

עכשיו לגבי הקניות שלי

רכשתי אייפוד לא בגרמניה ולא בתאילנד

אלא בסינגפור במחיר של 500 דולר סינגפורי שזה סביבות 1450 שקל

את האייפוד הלבן תומך וידאו החדש של ה30 גי'גה

אחלה של דבר הסאונד בו נראה לי טיפה מוזר אבל אבדוק את זה

בתאילנד באמת יקר אפילו יותר מהארץ

פורסם

חזרתי מהטיול המבורך

קודם כל טיפ בנקוק עיר מאכזבת סעו לאיים

עכשיו לגבי הקניות שלי

רכשתי אייפוד לא בגרמניה ולא בתאילנד

אלא בסינגפור במחיר של 500 דולר סינגפורי שזה סביבות 1450 שקל

את האייפוד הלבן תומך וידאו החדש של ה30 גי'גה

אחלה של דבר הסאונד בו נראה לי טיפה מוזר אבל אבדוק את זה

בתאילנד באמת יקר אפילו יותר מהארץ

וואו, זה יצא לך זור בכחצי מחיר מאשר המחירים פה בארץ לבטח, כי הנגן יעלה בארץ איזה 3000 שקל, למרות שהמחיר המומלץ שלו זה 300 דולר.

פורסם
  • מחבר

לא הוא לא יעלה ככה. ידע היא נציגה רשמית של אפל , היא לא יכולה להשתולל עם המחירים. סביר להניח שיעלה (כולל מע"מ) 20 אחוז יותר, וגם זה לא ברור לי למה.

פורסם

המחיר של ה iPod החדש זהה למחיר שהיה ל20GB ולכן אין לידע שום סיבה לדרוש עליו יותר ממה שהיא דורשת כרגע על ה20GB שזה 1994 שקל

(אולי אפילו ידרשו טיפה פחות כי הוא יותר קטן וקל אז עולה פחות להטיס כמה מאות מהם)

ובקשר למחירים בזאפ תאמין לי הם יפלו ברגע שידע יתחילו למכור אותו

פורסם

כתב גאון.. השווה את האייפוד לנגן ווידאו במקום לנגן MP3..

פורסם
  • מחבר

מכר שלי שחזר מפלורידה מדווח על תורים מטורפים ומוגזמים באחת החנויות של אפל בפלורידה. מסכן , הוא לא הבין על מה המהומה - סה"כ רצה לקנות לאישתו אייפוד נאנו (או איך שהוא הגדיר את זה "את הקטן והדק").

סה"כ אם המחיר היה אחיד ללא מס יבוא אז ה 299 דולר היו צריכים להיות 1630 ש"ח כולל מע"מ, שכרגע לפי התרגום "ההוגן" של ידע זה 1995 ש"ח. ה1995 האלו לדעתי הם גם ככה מוגזמים , אם הם יעזו לקחת יותר מ1995 על הדגם החדש (לפחות אחרי שבוע שבועיים של מכירה ראשונית) צריכים להחרים אותם.

*באמת מקריאת הכתבה בYNET אפשר להבין שהיא לא כלכך שווה התיחסות ומאוד לא אוביקטיבית , משבחים את האייפוד הרגיל אבל קוטלים את הדגם עם הוידאו... אפשר לחשוב שאופצייה שהוסיפו הורסת את הנגן. בכל מקרה המשפט בכתבה שאחריו כבר לא התייחסתי אליה ברצינות הוא "שהטלפונים הסלולארים הולכים להתחרות בנגני הווידאו" ::) , שר הטבעות דרך סמסונג או נוקיה הולך להיות חזק , לפחות לא צריך לחפש את השלט כשיש שיחה בסלולארי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים