פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים תראותכננתי לקנות ipod של 20 בחול כי אני טס מחר בצהרייםעכשיו שיצא הדור החדש כמובן שאני לא אקנה את הקודם יותרהשאלה תוך כמה זמן הוא יהיה זמין?
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים תלוי לאן אתה טס?אני מאמיןם שבארה"ב הוא כבר בחנויותלתאלינד הטיסה עוברת דרך גרמניה ככה שאני אהיה בשדה תעופה שלהםאחרי תאילנד לסינגפוריש למדינות האלו כוח לייבא אותו כ"כ מהר לדעתכם.?
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים הדבר היחד שבאמת אהבתי פה זה שהוא מראה לך את העטיפה של הדיסק בהתאמה לכל שיר שאתה שומע. בתור אחד שאצלו במחשב הכל מסודר לפי דיסקים ובכל תקייה של דיסק יש את התמונה של העטיפה כ-folder, זה היה יכול להיות ממש נחמד בשבילי.אבל זה כבר היה באייפוד פוטו. האופציית וידאו כאן היא לא מי יודע מה שימושית. שעתיים? נו באמת...
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים לגבי תילאנד אני לא יודע, אבל לגבי גרמניה סביר להניח שכן כי זה כבר מעודכן באתר אפל הגרמני.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים בגרמניה זה לא יהיה כי באמריקה זה מגיע לחנויות רק ביום חמישי, ורוב הפעמים מדינות אירופה מקבלות באותו זמן או כמה ימים אחרי לכן אין סיכוי.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים אף אחד לא הזכיר את עניין המחיר.הנגנים של אייפוד דווקא מאוד זולים יחסית לנפח האיכסון שלהם.לפי SHOPPING.COM אפשר להשיג 4גיגה בייט של נפח (אייפוד נאנו) ב1000 שקלים, זה בעוד שנגני פלאש יקרים יכולים לאכסן רק 521 מגה בייטים ובקלות להגיע למחיר של 1000 שקלים.הנאנו מציע פי ארבע יותר אכסון באותו מחיר. חבל שהחברות לא הגיבו עדיין ואנשים עדיין קונים נגני פלאש של 256 מגה בייט ב500 שקלים.אז נכון שלאייפוד נאנו יש את החולשות שלו, אבל עם תשתמשו בנרתיק טוב תוכלו למצוא מציאה.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים אף אחד לא הזכיר את עניין המחיר.הנגנים של אייפוד דווקא מאוד זולים יחסית לנפח האיכסון שלהם.לפי SHOPPING.COM אפשר להשיג 4גיגה בייט של נפח (אייפוד נאנו) ב1000 שקלים, זה בעוד שנגני פלאש יקרים יכולים לאכסן רק 521 מגה בייטים ובקלות להגיע למחיר של 1000 שקלים.הנאנו מציע פי ארבע יותר אכסון באותו מחיר. חבל שהחברות לא הגיבו עדיין ואנשים עדיין קונים נגני פלאש של 256 מגה בייט ב500 שקלים.אז נכון שלאייפוד נאנו יש את החולשות שלו, אבל עם תשתמשו בנרתיק טוב תוכלו למצוא מציאה.אפשר להבין מה עשית פה?השווית את המחיר של הנאנו בחו"ל עם מחירי הנגנים של שאר החברות בארץ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.