פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים במידה ותופסים, כמה המכס? אבל אפשר לפתוח תקופסא.. לערבב עם כל השטויות שיש בתיק ולסחוב אותו איתי במטוס.. אני לא יודע כל כך על המחירים בלונדון.. אבל הכוונה לקנות אותו בחו"ל (אולי באמסטרדם..)
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים יקר?שו יקר?נפלתם על הראש?הX5L עולה כמו הגרסת 20 GIGA כאן.זה העניין כמו הX5L פה שזה אומר יקר יותר ממנויש רדיו?בטח שלא... הם מצפים שתקנה את זה כתוספתולשאלת השאלות - מתי הוא מופיע בביצה החדשה?למה אתה מתכוון?חחחחחחחהוצא מהקשרו...אז ככה:א.התכוונתי שהטאג מחיר שלו,כ300 $ עולה כמו האיי-אודיו X5Lב.לא יודע,אולי יפתיעו לטובהג.אני רוצה לדעת מתי הוא יהיה זמין בארה"ב,כי אני די סגור על הבייבי הזה!נ.ב.אין גרסא של 20GIGA?30 זה כבר מוגזם בשבילי...
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים יקר?שו יקר?נפלתם על הראש?הX5L עולה כמו הגרסת 20 GIGA כאן.זה העניין כמו הX5L פה שזה אומר יקר יותר ממנויש רדיו?בטח שלא... הם מצפים שתקנה את זה כתוספתולשאלת השאלות - מתי הוא מופיע בביצה החדשה?למה אתה מתכוון?ה iPod החדש עולה בדיוק כמו הישן שזה אומר 1994 שקל אצל ידע בשביל ה 30GB זה ממש לא יקר יחסית לתחרות(200 שקל יותר מה X5L בשביל 50% יותר נפח)
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים סתם בשביל לדעת... מאיפה הוצאת את הנתונים על זמני הסוללה של שני הדגמים, מבחינת וידיאו ?
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים האמת שאני מתלבט עכשיו איזה נגן לקנות אבל לא מצאתי שום סיבה שהיא לבחור בו ולא בPMP-120 או אפילו PMP-140 של IRIVERהרי 30GB במקום 20GB הם לא משמעותיים בשבילי, אבל מסך בגודל של 3.5'' אינץ במקום 2.5'' הוא הבדל משמעותי .המחירים יהיו פחות או יותר זהים 250$ ל20 ג'יגה של IRIVER אן 299 ל30 של אפל.איך שזה נראה כרגע אין שום סיבה לבחור באייפוד (חוץ ממידות ונפח).
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מהתמונות נראה אחלה, רק מוזר שהם הורידו את השקע לשלט..עכשיו רק צריך לחכות לביקורות.. מעניין אותי איך העובי של ה-60 ג'יגה בהשוואה לדור הרביעי..
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר סתם בשביל לדעת... מאיפה הוצאת את הנתונים על זמני הסוללה של שני הדגמים, מבחינת וידיאו ? מהאתר של אפל. לגבי נתונים טכנים כמו נפח וגודל מסך - נגן זה לא נתונים טכנים בלבד כמו שרמקולים ורסיברים זה לא הוואטים שהם מספקים וכמו שמכונית זה לא הנפח מנוע שלה... כל נגן יתאים לכל בן אדם לפי העדפות אישיות. חשוב לזכור שהאנליסטים לא רואים בווידאו כתכונה חשובה לצרכן בנגן מוזיקה נייד או נגן נייד בכלל אבל את זה רק זמן יגיד כרגע ברור מעבר לכל ספק שוודיאו במכשירים ניידים וסלולרים זה לא יותר מאשר התלהבות גאדג'טית אופיינית של ההתחלה (כמו שMP3 במכשיר נייד היה בעבר - מי היום היה חושב שמכשיר בגודל קופסת סיגריות עם 32 מגה יהיה דבר שימושי ) , רק העתיד יגיד עד כמה ווידאו מחוץ לבית באמת מענין אותנו כשיהיו יותר ויותר מכשירים שמאפשרים וודיאו נייד בצורה סבירה ומעלה (ו160 על 120 ב15 פרימים לשנייה זה מאוד לא סביר). לראות סרט באורך מלא פעם בשנתיים במהלך הטיסה לארה"ב זה לא משהו שמצדיק קניית מכשיר. בכל מקרה את הפידבק מכל נגני הPMP ואולי גם האייפוד החדש נקבל בשנה וחצי הקרובות. וגם כדאי לזכור שהאייפוד הוא לא תמיד הנגן הכי משתלם מבחינת מה שאתה מקבל לעומת הכסף שאתה משלם , אבל אפל במקביל גם שומרת על סטנדרט גבוה של איכות וסטנדרט מעולה של עיצוב "וסקסיות" דבר שקוסם להרבה לקוחות ממוצעים ולרוב לא מאפיין נגנים מהמזרח הרחוק.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים אני מרגיש קצת מטומטם אבל לא מצאתי זמני וידיאו שונים בין הדגמים(בכלל לא מצאתי זמני וידיאו) תאיר את עיניי בבקשה?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים זה רק אני או שזה בערך מפגר באות המישור עם לראות חדשות בפלאפון :s05: למה אנשים קונים את את כל השטויות האלה....באמת, תסבירו לי ?!
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים http://www.apple.com/ipod/specs.htmlלמטהPlayback time (30GB model)Video playback time: Up to 2 hours when fully chargedPlayback time (60GB model)Video playback time: Up to 3 hours when fully chargedלא יאמן אפל התשגעו, הוסיפו אפשרות הקלטה בipod מדהים# Voice recording settings: * Low (22.05 KHz, mono) * High (44.1 KHz, stereo)אולי בדור הבאה הם בכלל יתחלקו על השכל ויוסיפו רדיו
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים זה רק אני או שזה בערך מפגר באות המישור עם לראות חדשות בפלאפון :s05: למה אנשים קונים את את כל השטויות האלה....באמת, תסבירו לי ?! אנשים קונים כי הם צריכים את זה (בדרך כלל) אם אתה לא חושב ככה אל תקנה
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מכס:17% מע"מ+15% מכסבמידה ואתה מעביר ונתפסת תשלם כפול => 64%, מה שיצא לך בכ270 שקל יותר יקר מאשר קנייה בארץ, Take the Chance?, זה תלוי בך..מבחינת ההשוואת מחירים שנתתם פה לX5L, זה ממש לא..הX5L 30 GB עולה 380$, וה X5 עולה 350$, ששניהם יצאו קצת יותר מהאייפוד..ולזה שאמר ש30 זה יותר מדי בשבילו והוא רוצה 20, Face It, אין 20, יש 30 באותו מחיר.. מתלונן?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מאיפה אתה יודע?http://www.usaddress.com/usaddress/popup.htmלפי החישוב שם סה"כ מיסים יוצא 18.19%ד"א ipod משמש גם ככונן נייד? אפשר להעביר אליו קבצים רק דרך הitunes?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מאיפה אתה יודע?http://www.usaddress.com/usaddress/popup.htmלפי החישוב שם סה"כ מיסים יוצא 18.19%ד"א ipod משמש גם ככונן נייד? אפשר להעביר אליו קבצים רק דרך הitunes?אני יודע כי זה מה שנאמר לי כשביררתי ביולי.אייפוד משמש ככונן נייד, אך לא יכול להפעיל קבצים שהועברו דרך בראווסר, משמע:ע"מ להעביר שירים במצב שיאפשר שמיעה יש להעבירם דרך האייטונס, אך כדי להעביר שירים(או כל פורמט אחר) ממחשב למחשב אין צורך באייטונס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.