פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים חשבתי על נושא דיי מטומטם אבל סבבה יעבור לנו כמה מחוברים יש לכם באיסיקיו ביום כיפור האם רוב הרשימה שלכם חוטאים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מוסרי שים לב שיש לנו את אותו משתמש-מאסטר אוף דיזסטר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים רוב הרשימה.. יותר מאשר ביום רגיל אפילו ;D ;Dכנראה זה שאין טלביזיה או משהו אחר משפיע לא כמו שברבנות ציפו..
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר מוסרי שים לב שיש לנו את אותו משתמש-מאסטר אוף דיזסטר. אתה ממטולה? כי שההיתי עושה מסיבות נוער בסטודיו23 הוא היה יחצן שלי
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר ^WTF למה אתה מתכוון? לאיילון?כן יש לו תאתר EPICS או משו כזה גם בלהבות ONE ON ONE הוא היה יחצן אהבתי יותר את המסיבות שם
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר סגרו את ONE ON ONE ממזמןהייתי שם נראה לי בכל המסיבות.כן אני יודע ...שבוע הבא אני אמור לקנות משמעון ביטון הבעלים את התאורה שהיה לו שם כולל ליזר 4 רובוסקאנים 360 וכו...הוא מוכר גם את ההגברה במחיר מציאה אם לא היתה לי ההיתי לוקח
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים היה לו שם חומר שווה חבל שבגלל כל המכות (שגם אני אכלתי) הוא נאלץ לסגור את המקום.שמעתי הוא פתח שם מסעדה או משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.