עבור לתוכן

אני רוצה לקנות עכבר חדש (אני צריך המלצות)

Featured Replies

פורסם

הטראקבול שלך זה סיפור מעצבן, אני שונא את אלה שהכדור שלהם למעלה.. אני רוצה אותו באגודל.

• תגובות 33
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות מה שגם באמת מפריע לי שאין לי גלגלת לעכבר :'(

האם אתם באופן אישי משתמשים בגלגלת?

ועוד דבר התנסיתי ב Logitech Wheel Mouse Optical ודווקא אהבתי אותו.. הוא לא יכול לעשות לי בעיות? כי במחיר הזה עדיף כבר

לקנות Logitech MouseMan DUAL optical wheel....

תודה,

Benor

פורסם

ברור.

פורסם

המצאת הגלגל(ת) היא ההמצאה ששינתה את פני העולם (המחשבים).

אני לא מסוגל לעבוד בלי, זה חוסך המון כשאתה עובד מהר.

פורסם

הטראקבול שלך זה סיפור מעצבן, אני שונא את אלה שהכדור שלהם למעלה.. אני רוצה אותו באגודל.

אז פה אתה ממש טועה, הטראקבול שלי הרבה יותר נוח ומדויק רק בגלל שהכדור שלו גדול יותר וממוקם בנוחות יותר...

פורסם

לדעתי ה Explorer OPTICAL MOUSE USB

ממש נוח (לפחות לי) הוא גבוה כך שהיד שלך לא ממרוחה על המשטח

וגם גדול ומאסיבי במידה הנחונה

אם יש לך תקציב אתה יכול לנסות את הגרסה העל חוטית שלו

זאת הדעה שלי - אני לא מצפה שכולם יסכימו איתי...

פורסם

אני גם עובד עם האקספלורר של מיקרוסופט. אחלה עכבר.

מתאים לי בדיוק ליד (הגדולה) שלי והכפתורים ממוקמים בצורה מעולה.

הגלגלת היא אכן ה-המצאה לז'אנר העכברים.

פורסם
  • מחבר

זה לא על בסיס העכבר הפופולארי הזה לפני 5-6 שנים זוכרים את העכבר הזה של מייקרוסופט המעוגל?

כמעט לכל אחד במדינה שקנה אז מחשב קיבל אותו....

עם אתם מבינים למה אני מתכוון....

פורסם

לי יש עכבר של לוג'יטק.

MouseMan Wheel Optical.

אני חייב לומר שהוא קצת אכזב אותי...

בהתחלה בכלל לא יכולתי לעשות כלום. להזיז אותו או לעבוד איתו. אבל אחרי שבוע זה התחיל להסתדר. במשחקים הוא לא היה משהו עד שממש התרגלתי אליו. דרך אגב, עד היום, אני עדיין לא ממש מסתדר איתו לעבודות משרדיות כמו גלישה באינטרנט או וורד.

עומר

פורסם

אני עובד עם MS Explorer אופטי והוא נאוד נוח לדעתי ולא עשה כל כך הרבה בעיות חוץ מזה שלפעמים אם אני לא נוגע בו אז הסמן של העכבר מתחיל כזה לרעוד, ומכאן השאלה איך אני יודע איזה גרסא העכבר שלי כי שמעתי שיצעו דגמים דפוקים של העכבר הזה...

פורסם

בתגובה שלי התייחסתי רק לעכברים, לא לטראקבולים (מהעובדה הפשוטה שאין לי שום ניסיון עם טראקבולים ולכן אני לא יכול להביע דעה).

עם עכברים לאומת זאת, יש לי הרבה ניסיון מכיוון שעבדתי עם המון וראיתי המון ואני יכול להגיד שיחסית ללוג'יטק העכברים של מיקרוסופט זבל. אתה רק רואה אתה מרגיש שהוא הולך להתפרק. בניה גרועה. אפילו האור של הלייזר עובר דרך החריצים של הכפתורים... פשוט עלוב!

לי יש MouseMan Wheel ואני מרוצה ממנו מאוד! לא יכול בלעדיו!

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

איזה שטויות נאמרו כאן!

העכברים של מיקרוסופט ממש ממש ממש לא גרועים!!!

הבעיה היחידה שלהם הם שהם יקרים בטירוף.

וחוץ מזה, למה לא להשקיע בעכבר אופטי וגם אלחוטי?

ז'תומרת, האלחוטי רק יעזור.

אני ממליץ על העכבר של מיקרוסופט Wirless Intellimouse Explorer שנחשב להכי טוב בסדרה שלהם,

והוא בנוי בצורה שנוחה ליד, הוא מעוצב יפה, הוא זז טוב, והוא לא עושה שום בעיות.

גם במשחקים הוא מצויין.

הבעיה היחידה, היא שהוא עלה לי 75 דולר בארה"ב לפני שבועיים, אז תחשוב כמה זה יעלה פה. (בסביבות ה-450 שקל).

מצד שני, (ותגיד את זה גם לאבא שלך) זאת השקעה טובה שנשארת לכל החיים.

דרך אגב זה עכבר עם 6 כפתורים (2 סטנדרטיים+גלגלת שהיא גם כפתור+2 כפתורי אגודל [דבר נוח מאד])

תלחץ פה כדי לראות אותו וגם כדי לקרוא עליו

פורסם

כמעט אותו ויכוח כבר היה פה

זה פשוט שאלה של העדפה אישית..

פורסם

ברור שזה העדפה אישית.

אבל אם הוא יתפשר על עכבר זול מאוד באיכות מעולה (Logitech optical wheel mouse OEM) שעולה בסביבות ה-90 ש"ח.

פורסם

אוקיי עזוב אותך זה פשוט דיון שלא ייגמר כי כל אחד מעדיף משהו אחר (את שלו כמובן) ולכל אחד יש שיקולים אחרים...

תעשה חושבים עם עצמך לגביי מה אתה באמת צריך כלומר גלגלת זה חובה אבל כפתורים נוספים לא תמיד...

אחרי זה תלך לחנות שמציעה מבחר גדול של דגמים ופשוט תנסה וברגע שגם הגעת לשניים שלושה טוענים לכתר גם תבקש שייחברו אותם למחשב ותראה כמה הם עובדים חלק וכמה הם רועדים לצורך העניין..

הבנתי שאתה דל בתקציב ככה שאל תפסול ישר חברות כלומר יש דגמים של מייקרוסופט לוג'יטק ג'יניוס ואפילו a4tech שהם סבירים בהתחשב במחיר ובניגוד למה שאומרים כאן אולי הם לא ייראו מסיביים באותה מידה אבל הם לא ייתפרקו...

בתור חובב טרקבולים ובעל טרקבול אופטיקל של מייקרוסופט אני אומר שלפני שאתה פוסל את האפשרות הזו כי לא עבדת עם זה מעולם -תנסה ואפילו יותר טוב תשאל כמה אנשים שיש להם טרבול בכלל יחשבו לחזור לעכבר רגיל...

אבל לפני כל זה ולפני שאתה בכלל מגיע לחנות תעשה לעצמך שיקול של מה אתה צריך וכמה אתה מוכן להוציא... זה יעזור לך הכי הרבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים