פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים העכבר שיש לי עכשיו הוא עכבר רגיל של מייקרוסופט בלי גלגלת! הוא לא נוח לי הוא קטן מדי בשביל היד שלי וגם חסרה לי הגלגלת!מה אתם אומרים על העכבר הזה Microsoft IntelliMouse Explorer Optical 3.0?כדאי לי לקנות אופטי? אני לא מעניין באלחוטי!לא תהייה לי בעיה עם עכברים אופטיים במשחקים?תודה.
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים אני הייתי הולך על לוגיטק(איכות בנייה יותר מיקצועית לדעתי)לגבי משחקים אני לא בטוח אבל יכול היות שיעשה בעיות (אלא אם אתה קונה דגם שבנוי בטכנולוגית DUAL SENSOR) בדיוקבכל מקרה לעבודה שוטפת זה אחלא נוח
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים מחבר אז מה עדיף לי להשאר עם העבר שיש לי או לקנות חדש?תמליצו לי על משהו טובתודה.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר הוא נראה לי מצויין אבל בטח שאבא שלי לא יסכים לקנות לי אותו!ועוד שאלה איך הוא עם היד?
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים תגיד לאבא שעל עכבר לא מתפשרים (כמו על שאר הדברים במחשב ;D)על אבא שלי זה עבד... במיוחד שהראתי לו למה גרם לי עכבר קטן וג'נריקי (בליטה כזאת לא נעימה במיוחד...)
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר כן אבל לי אין משהו ג'נרי זה מיקרוסופט ואוליי יש משהו קצת יותר זול ועדיין טוב?
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים איזה דגם יש לך עכשיו? פשוט בלי גלגלת, אופטי עם גלגלת , או פשוט עם גלגלת?מה התקציב?אתה יכול לקנות את Logitech Wheel Mouse Optical אשר נחשב למאוד נפוץ...ופשוט...
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים יש לי a4 tech אופטי עם 5 כפתורים ו2 גלגלים וזה עכבר מעולה שאף פעם לא עשה לי בעיות
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מה שאתה לא עושה אל תקנה מיקרוסופט. עכברים גרועים. תקנה רק לוג'יטק.רוב הדגמים של לוג'יטק טובים, אז תקח את מה שאתה רוצה (לפי כמה כפתורים אתה רוצה וכו').
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים חזור בעצמך לפני שאני גורם לך לנשק את ה"כדור" של הטראקבול מייקרוסופט שלי.... :asthanos: ;D
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים לדעתי תילך לאופיס דיפו או מקום כזה שיש את העכברים פתוחים לתצוגה ותנסה לתפוס אותם..אני הייתי שמה השבוע וה-Dual Optical דווקא נראה לי קצת מוזר לאחיזה...
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים ביום שלוג'יטק תעשה עכברים גדולים שיתאימו בידיוק ליד שלי אני אקנה אותו, בנתיים רק הטראקבול אופטיקל של מיקרוסופט מספיק גדול בשביל היד שלי, והוא אצלי פה על השולחן עכשיו.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים אהמ, הטראקבול שלי מספיק גדול ויש לי יד גדולה משלך... ועדיין אני אעדיף טראקבול של לוג'יטק על כזה של מייקרוסופט, במיוחד אם הוא הכי יקר בליין, ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.