עבור לתוכן

בעיה באינטרנט אין לי מושג מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש ובעיה שהייתה לי בישן חזרה ובגדול בישן כל פעם שהאייול היה פועל הרבה זמן והייצי סוגר אותו כדי לכבות את המחשב הייתי עושה DISCONECT מהאינטרנט והוא היה מראה שהאינטרנט עדיין מחובר והאייקון נתקע ולא פעל וכשהייתי עושהSHUTDOWN למחשב הוא היה נתקע בSAVING SETTINGS וזהו הייתי צריך לעשות RESET בחדש הוא גם עושה את זה אבל מסיבה משונה גם כשפועל אצלי הדפדפן לא הEXPLORER של חלונות אלא הMAXTHON וAVANT רק בשל חלונות הוא לא עושה בעיות ונותן לעשות DISCONECT למה האינטרנט משגע אותי כככההההה???????? :pissed: :pissed:

פורסם
  • מחבר

LOL אני יודע שעשיתי שגיעות כתיב וזה אימיול לא אייול LOL :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

יש לי ADSL אם מישהו רוצה לדעת 750 בקשה תענו לי כבר~!!!!@#@#$^&)) :bash:

פורסם

סרקת נגד וירוסים, רוגלות וסוכני ביטוח? ;)

ניסית להתקין אימיול מחדש?

פורסם

לדעתי זה קשור בתוכנות שהיו מותקנות במחשב הישן, שהתקנת גם בחדש. תתחיל בזה שתוריד גירסה אחרת של אימיול, ואם לא יעזור, אז גם תסיר את תוכנת התקנת החייגן לאינטרנט אם יש לך, ותתחבר ידנית. אם זה לא יעזור, תתחיל בהסרה שיטתית של כל התוכנות שקשורות איכשהו לאינטרנט ושעולות יחד עם הווינדוס. הייתי גם מבטל את הפיירוול החיצוני אם יש לך. בקיצור, כל דבר שקשור לאינטרנט. אם גם זה לא יעזור, אז הייתי בודק את שאר התוכנות שעולות עם המחשב. פשוט כנס ל

run > msconfig ותבטל הכל חוץ מ nwiz ו ctfmon. מצד שני, תתחיל בזה אחרי שתסיים לבדוק גירסה אחרת של אימיול, אחרי שתסיר את הראשונה לחלוטין.

פורסם

[{AMD}] - תקרא בבקשה את חוקי הפורום:

הקפצת דיונים:

אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון, רק בשביל להביא את הדיון לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים.

במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי .

משתמשים שיקפיצו דיונים ימצאו את הדיון נעול!

נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים