פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים א.תעשו פורום בשביל פאלם ומחשבי כיס וכל זה..זה לא יכול להיות בחומרה הקיפית למרות שחשבתי לפרסם את זה שם...ויש לי mio 168 זה עם הGPS ונמחקה לי תקיה של ההכרטיס הרחבה בלי כוונה מישהו יודע איך אני יכול להחזיר אותה?? כי אין שם סל מיחזור או משהו כזה..ועוד דבר משחקים למחשב להורדה יש למישהו אתר או משחקים?תודה לעוזרים
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר טוב הבעיה עם הכרטיס הרחבה נפתרה בקשר למשחקים עדיין אין לי ואחי מה זה הלינק שהבאת לי נכנסתי ולא ממש הבנתי מה רוצים ממני שם..
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים טוב הבעיה עם הכרטיס הרחבה נפתרה בקשר למשחקים עדיין אין לי ואחי מה זה הלינק שהבאת לי נכנסתי ולא ממש הבנתי מה רוצים ממני שם.. א. הלינק שהוא נתן לך זה תוכנה לשיחזור קבצים... הוא חשב אולי שנמחק לך קובץ ב. אנחנו שמחים שהבעיה עם הכרטיס נפתרה... כי אין דבר כזה נחמקה התיקיה של הכרטיס :lol: ג. משחקים כמובן שזה לא חוקי להוריד אבל יש חינמיים. ו.. כמובן יש את הפורום הנחמד הזה http://www.pocketpcfreak.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=multim;action=display;num=1095772723 יש פה סקירה על כמה משחקים תמונות וכ'ו. בכל מקרה אם לא תסתדר תיפנה אלי בפרטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.