עבור לתוכן

gforce 3 ti 200 64mb or 128mb ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות

gforce 3 ti 200

מה עדיף עם 64 או עם 128 מגבייט זיכרון?

אמרו לי שה64 הוא יותר מהיר

אבל 128 זה יותר הרבה

מה כדאי לי לקנות?

פורסם

במקרה של ה GF4 TI 4200 גרסאת ה 64MB מגיעה עם זיכרון ב 500MHZ לעומת 444MHZ בגרסאת ה 128MB.

אם אתה קונה GF3 הם מגיעים באותה מהירות אז תיקח את ה 128MB.

פורסם

במקרה של ה GF4 TI 4200 גרסאת ה 64MB מגיעה עם זיכרון ב 500MHZ לעומת 444MHZ בגרסאת ה 128MB.

אם אתה קונה GF3 הם מגיעים באותה מהירות אז תיקח את ה 128MB.

גם אני חושב כך.אבל למה לא לקנות רודון 8500 ??? ??? ???

פורסם

כבר הוכח שבG3 TI200 אין שום הבדל אפילו לא של 0.1 FPS בין גרסת ה 64 ל 128.

אני ממליץ לך ללכת על שיקול המחיר - לקחת את הזול יותר

פורסם

תחליט לבד, אבל תתחשב בעצם העובדה שב-Doom3 יש בסביבות ה-90MB טקסטורות אקטיביות, וכך גם כנראה במשחקים רבים אחרים בעתיד.

פורסם

האומנם

אך מבחנים אלה מבוססים על מנועים של היום ושקונים כרטיס מסך חושבים תמיד על מחר אז בעתיד כנראה שכן היה הבדל עם כניסתם של משחקים שדורשים טקסטורות טובות יותר יותר פוליגנים ועוד אז לרוחב הזיכרון היה שימוש.

פורסם

למה אתה לא משתמש בחיפוש????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ולמה אתה קונה GF 3 ??????????????????????????????????????????

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

כמה פעמים אפשר להגיד? GF3 לא שווים כלום, כי הם יקרים באותה המידה כמו ה REDEON 8500LE או שווים למחיר, אבל הרדאונים מביאים ביצועים גבוהים יותר ותמיכה ב DX8.1 (לאומת ה DX8.0 של הGF 3 ). בכל זאת אם אתה רוצה שהכרטיס יספק אותך עוד הרבה זמן עדיף לך לקנות 128 MB בעתיד זה ישפיע רבות על הביצועים.

פורסם

כיום לא ניתן לחזות מה שיקרה בעתיד המשחקים בקושי יודעים על שנה הבאה לכן לדעתי זה כן ירוץ טוב מספיק על משחקים חדשים יותר

למרות החיסרון כאילו של 64 MB , ובלי קשר אני יכול רק לומר על ה 8500\8500LE שאכן הם נראים כעסקה יותר טובה אך אני לא הייתי

רוכש אותו .

פורסם

שתדעו לכם

ממידע פנימי שהשגתי מID SOFTWARE דרישות המינימום לכרטיס המסך הם GF3 TI200 או READON 8500 128MB ככה שמאוד חשוב בעתיד שלכרטיס המסך יהיה זכרון נרחב בשביל טקסטורות במשחקים עתירי גראפיקה כמו דום 3

פורסם

הבנאדם צודק בהחלט! כיום אין שום משחק שמשתמש ב128 מגה זכרון, אז אם תקח 64 זכרון, לא יהיה שום הבדל, אולי בעתיד.

פורסם

אם הייתם מסתכלים על הטבלאות שעשו בtoms hardware לא מזמן, הייתם רואים שבמשחק עם טקסטורות כבדות כמו JK2 יש הבדל של עד 10 FPSים!!! :o בין Geforce 3 ti200 64mb לאותו כרטיס עם 128mb...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים