עבור לתוכן

הזמנת חומרת מחשב מאתרים בחו"ל דרך האינטרנט

Featured Replies

פורסם

בד"כ עדיף לקנות מוצרים בארץ בגלל האחריות למרות שהמחיר יותר יקר, אבל לפעמים קשה למצוא בארץ מוצר מסויים או שהמחיר שלו ממש מופקע, כך שעדיף להזמין מחו"ל.

לא יצא לי עדיין להזמין מוצרים מחו"ל דרך האינטרנט, כך שאני אשמח לקבל עזרה בנושא.

קודם כל, לגבי המכס, כמה מס אני צריך לשלם על חומרת מחשב, ואיך הפרוצדורה מתבצעת? אני צריך לנסוע לנתב"ג? לאן אני צריך לגשת? מה צריך לעשות? יש אולי אפשרות שחברת השליחויות תשחרר את המוצר מהמכס ותביא לי אותו עד הבית?

אני מדבר כרגע על מארז מיוחד עבור HTPC וכרטיס PVR שמאוד קשה להשיג בארץ. האם צריך לשלם מס על מוצרים אלה?

ייתכן ואני אזמין את המוצרים ישירות מהחנות של היצרן, אבל Newegg הוא אתר מומלץ (יכול להיות שמשלוח אחד מאתר אחד יהיה עדיף), נכון?

בעיקרון, אתרים מחו"ל מכבדים כרטיסי אשראי מסוג Visa ו-Mastercard שמונפקים בארץ. לא צריכה להיות עם זה בעיה, נכון?

לגבי האתר עצמו, באיזו טכנולוגיית הצפנה הוא אמור לתמוך, ואיך אני מוודא את זה?

יש עוד משהו שאני צריך לדעת?

פורסם

קודם כל אתה צריך לשלם מס עבור קנייה מעל 50 דולר.

אני מציע לך ללכת לאתה www.mustop.co.il יש שם מידע מצוין לגבי קניות בארה"ב. :P

פורסם

המס היחיד על חלקי מחשב הוא מע"מ

יש אולי אפשרות שחברת השליחויות תשחרר את המוצר מהמכס ותביא לי אותו עד הבית?

כן

משלוח על מארז מחו"ל יעלה הרבה כסף בגלל המשקל.

NEWEGG לא עושה משלוחים לארץ(אפשר דרך MUSTOP)

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע! 8)

Mustop סיפק לי מידע מאוד מועיל. זה נהדר שיש בארץ שירות כזה. :xyxthumbs:

בטוח שעל חלקי מחשב צריך לשלם רק מע"מ? לא צריך לשלם מס קנייה או מכס?

כרטיס PVR ארוז בחבילה לא אמור לשקול יותר מ-500 גרם (יש תוספת של $5 על כל 500 גרם), נכון? :-\

הבעיה היא שמשלוח מארז של מחשב ששוקל כ-15 ק"ג ועולה $200 במטוס מייקר את מחיר המארז בערך פי 2 (הובלה+מיסים), כך שזה כבר לא משתלם. :(

יש אפשרות להוזיל את המשלוח של טובין בעלי משקל רב יחסית באמצעות משלוח באונייה, או שהדבר אפשרי רק במשלוח של כמויות גדולות במכולה? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים