עבור לתוכן

רכישת נגן בתפוצות - במחיר של 250-300$

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מניח ויודע שפותחים נושאים כאלה כל יום ואכן שוטטתי פה קצת ובדקתי נושאים דומים לשלי, אך עדיין לא הצלחתי להגיע לתשובה, הרי לכל אחד צרכים ורצונות משלו. :]

אם כן, אח שלי נוסע לקונטיקט לשבועיים בסוכות, ואני רוצה שיביא לי נגן mp3.

התקציב שלי, כפי שמצויין בכותרת, הוא כ-250$ עד 300$.

עכשיו, מה אני רוצה בנגן ?

- מקום אחסון: לא צריך יותר מדי ! יש לי סה"כ איזה 2500 שירים על המחשב... ולכן כמה ג'יגהבייט כלולים במכשיר לא כל-כך קריטי.

- איכות סאונד: גבוהה, מן הסתם :] חיחי.

- צבע: רצוי מאוד. להציג תמונות על הנגן הוא בהחלט פלוס שאני מוכן לחיות איתו.

- וידאו: גם מאוד רצוי, ואם אפשר באיכות גבוהה. שאלה בקשר לוידאו ניתן למצוא למטה.

- בטרייה: נטענת. אין לי כוח להתעסק עם הקטנות האלה שגם נגמרות תוך שנייה וגם עולות הרבה. ואם אפשר, שהבטרייה גם תנגן הרבה זמן, וגם לא תפגם ואז להחליף בטריית ליתיום זה סרט. :[

- עמידות: בעיקרון אני רוצה להשתמש בנגן בצבא, ולכן כדאי שהוא יהיה עמיד, שלא יישרט בקלות ויקפוץ כל שניה. מאוד רציתי אייפוד נאנו, אך קראתי המון כתבות שאומרות שהמסך לא סתם נשרט ממש בקלות, אלא זה אשכרה פאק בייצור, משהו כזה. אולי לא כדאי להאמין לכל דבר שקוראים, אבל אם מישהו כותב שהמסך נשרט בעקבות מגע עם כיס המכנסיים שלו... זה כבר מוציא את החשק לנגן כזה, למרות שהוא לדעתי מאוד יפה וקומפקטי.

- גודל: לא טיל קרקע אוויר, כזה שמזכיר הארד דיסק לא נייד. :]

- רדיו: צבא, אז כדאי.

- ממשק: נוח פלוס. אני מתרגל מאוד מהר, אז כדאי שלפחות לממשק נוח שקל לתמרן בין השירים.

בונוסים: עיצוב יפה, מגיע עם אוזניות נחמדות, נרתיק...

אז זהו בערך בקשר לדרישות. אח שלי נוסע לקונטיקט, אני לא יודע אם יש שם רחובות עמוסי חנויות אלקטרוניקה (למעשה אני די בטוח בכך, הם גרים בפרברים), ולכן, אני מבקש ממכם להמליץ לי על רשת בה אח שלי יוכל לקנות את המכשיר העתידי במחיר טוב (אם אתם מכירים רשת גדולה כזאת, כמובן). אם לא, אני מניח שאקנה ב Amazon, Best Buy או ב eCost, ואפתח איזה חשבון באתרים כגון www.shopamerica.co.il :( זה קצת יכול להיות באסה.

בקשר לשאלה עם הוידאו - האם איכות הוידאו סבירה בנגנים התומכים בכך? סתם לראות סדרות, אולי קליפים של מוזיקה, בטח שלא סרטים רציניים... אך חשוב מזאת, מהם ה Codecs הנתמכים בנגנים השונים ? בדיקה קצרה במחשב שלי גורסת כי רוב קטעי הוידאו בו הם קבצי AVI, מקודק XViD. האם נגנים תומכים בקודק הזה? אם לא, אז לא ממש שווה.

ואני לא בא לפתוח דיון נוסף, אך בקשר לשריטות, האם הן שכיחות בקרב כל הנגנים עם מסכי LCD ? או רק ב iPOD Nano ? מה עושים על מנת להגן עליהם? זו בהחלט שאלה שכדאי לשאול לפני רכישה של מכשיר MP3.

תודה רבה מראש לעוזרים ולממליצים, שנה טובה, צום קל וגמר חתימה טובה!

דניאל :)

פורסם

אם אתה רוצה וידאו ונפח לא גדול ונגן לא גדול אז ללא ספק הGMINI 402 הכי יתאים לך... (או 400 אם אין ברירה)

בקשר לסוללה

אין היום נגני HD שהם על סוללות רגילות

כולם על נטענות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אשקול גם את קניית הנגן הזה.

בקשר לשאלתי על הוידאו, האם הוא נגן גם קבצי AVI, מפורמט XVID ?

תודה.

:-X

פורסם

נראה לי שכן

אבל לא בטוח

הוא נגן די חדש

פורסם
  • מחבר

עוד עזרה בבקשה? :[[

פורסם

הכי טוב במחיר שנתת זה ה-X5L 20 ג'יגה שבא עם מסך צבעוני מצויין וכל מה שבקשת (הוא טיפטיפה גדול.. אבל זה סביר)

היתרון האדיר הוא זמן בטריה של 35 שעות!!

יש לך אותו בכמה חנויות בסביבות ה-260-270 דולר:

264 דולר

271 דולר

276 דולר

אופציה נוספת במידה ואתה רוצה לחסוך במחיר, היא ה-H10 6 גי'גה.. שאם אתה אומר שהוא מספיק לך אז הוא גם יכול להיות אופציה טובה.. החסרון שלו הוא זמן בטריה יחסית קצר שלו (בטח ובטח לעומת ה-35 שעות של ה-X5L

פורסם

הקפצת ת'רדים אסורה, אנא דאג לקרוא את חוקי הפורום.

ועשה חיפוש, כמה אפשר לטחון שאלות כאלה.

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע Access Denied. הנגן X5L באמת נראה נחמד!

האם הוא יכול לנגן קבצי AVI בקודק XVID ? זה מאוד חשוב, כיוון שמרבית הסרטים על המחשב שלי הם בקודק הזה ואי-תמיכה בהם יהיה מיותר מבחינת הוידאו.

Uber Scorpion - מצטער, אני יודע שהשאלה נטחנת, אבל הצרכים של כל אחד משתנים בהתאם לנסיבות. :hi:

תודה לעוזרים! עוד עזרה בבקשה!

פורסם

בו אני אראה לך משהו מאוד פשוט..

אתה נכנס לגוגל וכותב X5L, ואז נכנס ללינק הראשון שהוא האתר של החברה..

שם אתה נכנס ל-X5L והולך למאפיינים של המוצר..

עד כאן לא קשה, נכון??

ורק כדי שלא תגיד שאתה לא מצליח הנה מה שזה מציג באתה שלהם:

x5lvideo.JPG

פורסם
  • מחבר

תודה :) למרות שהקובץ AVI לא הוזכר.. יש פה מישהו עם X5L שיכול להעיד אם זה מנגן קבצי AVI ?

פורסם

אין לי אבל אני יכול להעיד שכן

פורסם
  • מחבר

סבבה.. איפה הכי כדאי לקנות? מבחינת מחיר (דעע), משלוח (שיהיה זול ומהיר)

פורסם

איכות הסרטים דיי חרא. ניסיתי לראות סרט מההתחלה ועד הסוף וזה היה דיי קשה. הסרטים חיבים לעבור קידוד בעזרת תוכנה מיוחדת (Jet Audio או Iriverter - ה-jet עשתה לי בעיות sync). הקידוד לוקח בערך 1/3 מה-reel time.

פורסם

כי הוידאו הוא בונוס בנגן

זה לא PMP אלא נגן מוזיקה עם תוספת וידאו

פורסם

ברור לחלוטין. היתי מודע לזה בעת קניית הנגן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים