פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים האם ניתן לחבר מחשב...למחשב נייד, כדי שהמחשב הנייד ישמש כמסך לאותו מחשב?
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים בעיקרון כן, עם הכבל המתאים... לרוב הניידים יש יציאה של כרטיס מסך ואפשר לחבר בו. אני יודע שאצלי בעבודה עושים את זה לפעמים (לא יודע למה, אבל עושים...).
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים בעיקרון כן, עם הכבל המתאים... לרוב הניידים יש יציאה של כרטיס מסך ואפשר לחבר בו. אני יודע שאצלי בעבודה עושים את זה לפעמים (לא יודע למה, אבל עושים...).לפי דעתי לא הבנתה מה הוא שאל...הוא רוצה לחבר את המחשב השולחני שלו למחשב נייד כך שהמסך של המחשב נייד יראה מה שיש במחשב השולחני וכך הוא מקבל מסך LCD
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר לפי דעתי לא הבנתה מה הוא שאל...הוא רוצה לחבר את המחשב השולחני שלו למחשב נייד כך שהמסך של המחשב נייד יראה מה שיש במחשב השולחני וכך הוא מקבל מסך LCDבדיוקאני רוצה לחבר מחשב שולחני כמו שרשמת..ללא מסך....למחשב נייד...כך שאראה את השולחן העבודה של המחשב שולחני במסך של המחשב הנייד
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים אפשרי בהחלטhttp://www.maxivista.com/דיי בטוח שיש גם תוכנה חינמית שעושה את זה. לצערי אני לא זוכר את שמה.
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים לפי דעתי לא הבנתה מה הוא שאל...הוא רוצה לחבר את המחשב השולחני שלו למחשב נייד כך שהמסך של המחשב נייד יראה מה שיש במחשב השולחני וכך הוא מקבל מסך LCDהבנתי מה הוא התכוון, אמרתי, עושים את זה אצלנו בעבודה לפעמים בעמדות שאין להם מסך או ששמים מחשב ליד מחשב. אני אשאל בעבודה איך הם עשו את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.