פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים הייהתחלתי להתעניין בהכנת קבצי GIF...הבנתי שאני אמור ליצור אותם בתוכנה image ready....אבל לא הבנתי איך בדיוק....כי לא משנה מה אני עושה..זה משנה לי את כל הפריימים...כלומר לא הבנתי איך אני בוחר לשנות רק פריים אחד...חיפשתי מדריכים ולא מצאתי... :-\תודה מראשinstall
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר אני מעדיף את image ready משום שהיא כבר ברשותי...אני לא חושב שכדאי לי לעבור תוכנה משום שלא אמורה להיות בעיה ליצור קובץ GIF...אני מתכוון לעשות דברים ממש פשוטים...עוד מישהו..?
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים על כל פריים אתה עובד בנפרדאם למשל יש לך שני פריימיםואתה מוסיף שכבה חדשה אבל רוצה שהיא תיראה רק באחד מהפריימים, אז אתה צריך להוריד לה את הסימן הזה של העין מהפריים השני.וסתם עצה, אני מעדיף קודם לעבוד על כל השכבות בפוטושופ ורק אח"כ לעבור לאנימציה ב-IR (יש בסרגלים כלים את הכפתור הכי תחתון - Edit In Image Ready - מעביר אותך ל-IR. וההפך ב-IR יש כפתור לעבור חזרה לפוטושופ)
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר אם אני לוקח תמונה אז זה פריים אחד...אז איך אני מוסיף לו עוד פריים? (מוסיף עוד שכבה?)?
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים יש לך ב-IR למטה סרגל עם לשונית animation, שם אתה עושה אנימציה.אתה יכול ליצור שם פריים חדש בכפתור שנראה כמו הכפתור של שכבה חדשה
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים למעשה, הדברים היותר שימושיים ב- image ready הם דווקא כשמתשתמשים באותה שכבה לכמה פריימים.אתה יכול להשתמש באותה שכבה, שבפריימים שונים יש לה styles שונים, מיקום שונה או פרמטרים שונים של ויזיביליות.בתור default, שינויים שאתה עושה בפריים הראשון, משפיעים על שאר כל הפריימים אבל אתה יכול לכבות את זה מהתפריט בחלון layers.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.