פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים בס"דמה קורה שנה טובה לכולםהרבה זמן לא הייתי פה...מקווה שבקרוב אני יוכל לחזור ולהיות פה יותרתגידו רגע מה זה הפורט ogg אני יודע שזה של אודיו מוזיקהעכשיו יש לי שאלהאם אני צורב דיסק בשביל דיסמקן mp3 זה יקרא אותו?ואם לא איך אני יכול להפוך אותו ל mp3?תודה רבה לכולם
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים זה פורמט ולא פורט, ונכון זה קובץ אודיו כמו העיקרון של הMP3 אם אתה צורב את הOGG איך שהם לדיסק בלי שום המרה הדיסקמן MP3 לא יקרא אותם כמו שהוא לא יקרא קובץ WMA (במידה והוא לא תומך בWMA) אתה יכול להמיר את ה0GG ל-MP3 בעזרת תוכנה שניקראת ImTOO Audio Encoder אני בטוח שתמצא אותה
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים יש לי כמה קבצי OGG שהם קבצי וידאו (סרטוני הדרכה ללינוקס).אני לא מצליח לפתוח אותם ב-Winamp 2.95, ואני לא רוצה להתקין גירסה חדשה של Winamp.יש אפשרות להמיר אותם לפורמט וידאו אחר?
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים יש לי כמה קבצי OGG שהם קבצי וידאו (סרטוני הדרכה ללינוקס).אני לא מצליח לפתוח אותם ב-Winamp 2.95, ואני לא רוצה להתקין גירסה חדשה של Winamp.יש אפשרות להמיר אותם לפורמט וידאו אחר?OGG - רק AUDIOOGM - וידאויש לך כנראה OGMאני ממליץ לך לשים חבילת קודקים נורמליתאו רק קודק בודד שיפתח לך OGMההמלצה שלי לחבילה זה CCCP
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים הסיומת של הקבצים היא OGG. :-\ יש לך אולי קישור לחבילת הקודקים CCCP (אני לא מוצא בגוגל)? :
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים אני מבין ש-CCCP זה חבילת קודקים שלמה (לא רק ל-OGG).יש לי במחשב כבר חבילת קודקים אחת ואני לא רוצה להתקין עוד אחת).כמו-כן, נזכרתי עכשיו שהתקנתי בנוסף לחבילת הקודקים שלי קודק של OGG (לא חבילת קודקים), אבל זה לא עזר. הבעיה היא כנראה בגירסה הישנה של ה-Winamp שלי, ואני לא רוצה לשדרג אותו.אין תוכנה שיודעת פשוט להמיר קבצי OGG לפורמט AVI/MPG/WMV?
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים כדאי לך לראות באתר הזה - http://www.filext.com/detaillist.php?extdetail=ogg&goButton=Go שהקובץ שאתה מדבר עליו הוא קובץ אודיו ואין כל אפשרות להפוך אותו לוידאו.לעוד מידע, כנס לאתר www.vorbis.com
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מדובר בקבצים בגודל של 20-70MB כ"א, וכתוב במפורש שמדובר בקבצי וידאו.דרך אגב, ניסיתי לשנות את הסיומת של הקבצים מ-OGG ל-OGM, אבל OGM זה סיומת לא מזוהה.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים כל חבילת מקודדים נורמלית צריכה לתמוך בפורמטים של VORBIS.אמנם אני לא יכול להגיד בוודאות למה,אבל נדמה לי שיש לך את הK-LITE(ההרגשה מבוססת על סמך הודעות קודמות שכרגע אני לא יכול להזכר בהם ספציפית).בכל אופן אם אני צודק אז זה אמור לפעול,אתה רק צריך לבחור בהתקנה את כל האופציות.אז איזו חבילת מקודדים יש לך?ובהודעה הקודמת רשמת שאתה פותח קבצי OGM(וידאו) בעזרת הWINAMP...??
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים יש לי את חבילת הקודקים ACE Mega CoDecS Pack 6.03 - Professional Edition.אבל, התקנתי גם את הקודקים הבאים עבור OGG:CoreVorbis Audio Decoder 1.0Gabest OGM SplitterOGM Filter 0.9.9.5מדובר בקבצי OGG, אבל ניסיתי גם לשנות את הסיומת שלהם ל-OGM, אבל זו סיומת לא מזוהה אצלי.אני פותח את קבצי ה-OGG עם Winamp (זו ברירת המחדל שלהם), אם כי ניסיתי גם נגני וידאו אחרים.Winamp בעיקרון תומך בקבצי וידאו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.