פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים : :D :D :D :D ;D ;D :lol: :lol: גדול כמעט הכול שם נכון עלייייייייי אבל המ זה הסרט הזה עמנואל?????.
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים זה סרט אירוטי צרפתי משנות ה80-70 , יש לו איזה 4 המשכים "עמנואל 2" עמנואל 3" וכן הלאה ...
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים נחמד אבל הרבה דברים הם יוניסקס, כולם עושים את זה. אתה מתכוון למשפט שמשתינים ממרחק 5 מטר, או שבודקים אם כוס זה מתאים..? נדב.
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים הכל נכון אולי חוץ מ2-3 אבל זה נכון לגבי גיל קצת יותר צעיר ולא שעכשיו אני ב 20
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים הרוב נכון ומבדר וכל אלו שלא מכירים את עמנואל הם צעירים אני לא אוהב סרטי סקס קונבנציונאליים.
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים TopGun-לא הסככמנו שנרד מהגבר גבר המסכן? ובלו- פשוט לא אח שלי...ולנושא, גיליתי שיש די רבה דברים דברים שלא עשיתי אז מאחרי כיפור אני מחיל קורס השלמה (;
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים TopGun- לא הסככמנו שנרד מהגבר גבר המסכן? ובלו- פשוט לא אח שלי... ולנושא, גיליתי שיש די רבה דברים דברים שלא עשיתי אז מאחרי כיפור אני מחיל קורס השלמה (; תתפלא לדעת כמה שהרוב כיף חחחחחח צום קל
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים "אני לא אוהב סרטי סקס קונבנציונאליים" הערה* קונבנציונאלי - בן ובת שאלה אז למה אתה מופתע מימנו?? יום כיפור : סליחה
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אין בין שלא עף לו משחת שיניים על החולצה. נכון אני באמת מתבייש בזה זה אחד מן הדברים היחדים פה שנוכונים עלי.. מקווה שלא ינדו אותי מהפורום בגלל זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.