פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מתבייש להגיד גם אני. כולנו אחי ואני גם מסכים שאיזה 90% נכון ודי מצחיק אבל משפט אחד פשוט הרג אותי מרוב הטמטום "אין בן שלא נכנס עם הפלאפון מתחת לשמיכה בלילה והאיר על הזין" - כאילו... מה הקטע ? אבל אהבתי
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים אחלה של דבר כל כך נכון חוץ מכמה דברים ממש ממש מוזרים ואם עושים אותם אז ממש סוטה אבל חברה עשיתי כמעט הכל וגם הרבה חברים שלי :yelclap: :s05:
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים אין בן שלא זיפזפ ב 2 בבוקר בערוצים הגרמניים והצרפתיים, ואפילו ירד לזנות והגיע לערביים רק כדי למצוא סרט כחול ללילה יש סרטים כחולים בערוצים הערביים? :s05:
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים ההייתה צריך לשים את זה באקטואליה ותרבות "כי גם לנו יש חיים" או שלא בכול אופן אם אתם עשתים את רוב הדברים האילו ואני לא עשיתי 70% ומזה אז בעצם אני יוצא מוזר לא? כאילו תסתכלו על זה ויוצא שאני "שונה משאחר החברה" אני ממש צריך להתבייש בעצמי לא ? חחחחחחחחחחח
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים ההייתה צריך לשים את זה באקטואליה ותרבות "כי גם לנו יש חיים" או שלא בכול אופן אם אתם עשתים את רוב הדברים האילו ואני לא עשיתי 70% ומזה אז בעצם אני יוצא מוזר לא? כאילו תסתכלו על זה ויוצא שאני "שונה משאחר החברה" אני ממש צריך להתבייש בעצמי לא ? חחחחחחחחחחח אולי אתה צריך לחשוב על כיוונים אחרים? : ;D עמנואל אני זוכר שהיה איזה פעמיים שלוש, שהיה את הסרטים באיזה 12 בלילה בערוץ 3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.