פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים עם איזה תוכנה פותחים קובץ וידאו SRT משהו כי יש לי אבודים ויש לי את פרקים 1-3 ורק את שתיים הוא לא מצליח לפתוח כאילו זה קובץ לא מזוהה , אז איך אני פותח את זה??ש
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר בקיצור זה אבודים פרק 2 והוא לא מצליח לפתוח את זה במדיה פלייר וגם בווינאמפ למרות שהוא מזהה שזה אמור להיות קובץ מדייה פלייר ..הוא כאילו קובץ לא מזוהה במדייה פלייר ... מה לעשות??
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים תנסה לשנות את הסיומת של הקובץ מSRT ל AVI - כמו כן מה הגודל של הקובץ ?נ"ב :כדי לשנות את הסיומת כמו שצריך - תפתח את המחשב שלי->כלים->אפשרויות תיקיה ובחלון שנפתח תדאג שלא יהיה V במקום שמסומן:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים SRT זה כתוביות... אפשר לערוך את בעזרת הכתבן (נחמד כשרואים סרט עם חברים.... אפשר לכניס כל מיני ירידות ;D )
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים SRT זה כתוביות... אפשר לערוך את בעזרת הכתבן (נחמד כשרואים סרט עם חברים.... אפשר לכניס כל מיני ירידות ;D ) חרוש
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר יש לי את החבילת מקודדים של ליונטוורק וגם של K-LITE...מה שונה VLC ממדייה פלייר שהוא דווקא יתמוך בקובץ??
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר 357 מגה בייט ...זה פרק 2 של אבודים..לא עבד עם VLC גם..יכול להיות שהקובץ פגום??
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מאיפה הורדתה אותו אולי זה קובץ TEMP של תוכנת שיטוף כי יש לי הרגשה שראיתי איפה שהוא דבר כזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.