פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים 149 ש"ח ל-6 חודשים ואחר כך 221 ש"ח לחודשהחבילה כוללת חבילה של תבל מלאה + אנטרנט בקצב 750 ואין צורך לשלם לבזק 100 ש"חזאת החבילה הכי זולה שיש היוםמעניין איך יגיבו המתחרים כמו יסדרך אגב פניתי ליס והם היו המומים וכאשר הודעתי להם על הפסקה הם התחננושאתן להם זמן תגובה של 7 ימים
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים כן אבל ככה זה עובד הקבלה דרך הלווין והשליחה דרך הADSLאולי בעקרון..אבל בארץ אין את זה ויס לא מתכוונים לספק את זה.
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים ליס היה פעם מבצע בשיתוף בזק לחבילה משולבת של ערוצי לווין ו ADSL, אולי לזה הוא התכוון...
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים קוראים לזה YESWOWולפי ההודעה שלו ברור מאוד למה הוא התכווןוזה פשוט לא נכון..
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים 149 ש"ח ל-6 חודשים ואחר כך 221 ש"ח לחודשהחבילה כוללת חבילה של תבל מלאה + אנטרנט בקצב 750 ואין צורך לשלם לבזק 100 ש"חזאת החבילה הכי זולה שיש היוםמעניין איך יגיבו המתחרים כמו יסדרך אגב פניתי ליס והם היו המומים וכאשר הודעתי להם על הפסקה הם התחננושאתן להם זמן תגובה של 7 ימיםשניה.. אינטרנט בכבלים כן?
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים בכל מקרה לא יהיה אינטרנט דרך לוויין לפני שיחליפו את עמוס 1 המיושן שאין לו מספיק רוחב פס ומספיק תדרי שידור וקליטה. גם צריכים לעשות צלחות קליטה שישדרו ויפלטו קרינה ומזה הרי עם ישראל מאד מפחד (אבל לנהוג כמו משוגעים לא מפחדים).
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים גיל, לא רק.יס אמרו עוד בתחילת דרכם שהם לא רואים את עצמם מספקים פתרונות אינטרנט..ההשקעה גדולה מידי, והמדינה שלנו קטנה (ולא עשירה במיוחד)וגם ככה יס לא יניבו רווחים בכמה שנים הקרובות, הם פשוט לא יכולים להרשות לעצמם.
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים אני הסברתי את זה במאמר שלי (ישן מאוד) על שוק האינטרנט המהיר בישראל (ניתח ישיבת ממשלה בנושא).בכל אופן אמרתי אז ואומר עכשיו כי אין סיכוי כל עוד בזק לא מופרטת.ציטוט מאותו מאמר:"בעולם שבו המונופול בזק מחזיק ב-30% ממניות DBS, מפעילת "יס", ונחשבת כבעלת השליטה - קשה לי לראות תחרות מצד זה נגד ה-ADSL שלה עצמה (הגיונית - הרווחים מאותם 30% מהאינטרנט המהיר בלוויין צריכים להיות 'שווים ל-' או 'גדולים מ-' רווחיה (100%) מה-ADSL). חבל."
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.