עבור לתוכן

שאלה לגבי ה-X800GTO2 AGP ובכלל כרטיסי ה-ATI ובעיה עם הרכרטיס מסך הנוכחי שיש לי.

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני קודם כל יתחיל עם הבעיה כי היא קשורה אחרי זה ל-X800GTO2.

הבעיה כזאת, יש לי את הכרטיס מסך ati 9600xt 128mb vivio בקיצ' מאז שקניתי אותו הייתה לי את הבעיה המסריחה שנקראת VPU Recover.

כל משחק כמעט ששיחקתי הופיע לי ההודעה אחרי 5-10 דק' וזה היה ממש מציק במיוחד במשחקי רשת שאחרי שהייתי חוזר למשחק הייתי מוצא את עצמי מת.

בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה המחורבנת הזאת ואז אחרי שפתרתי אותה המשחק העומנם עבד יותר טוב אבל הוא נתקע לי אחת ל20-30 דק' למשך משהו כמו 10 שניות בזמן הזה אני רואה מסך שחור ושומע את הצלילים של המשחק ואז הוא חוזר (וזה ממש ממש בלתי נסבל).

עכשיו זה עוד מילא אחת לחצי שעה אבל פעם זה היה כל איזה 5 דק' אבל חבר שלי הביא לי איזה משהו להתקין שקשור לצללים ועכשיו זה קורה לי הרבה פחות אבל זה עדין מציק מאוד.

ואחת לכמה זמן (קרה לי כבר איזה 4 פעמים) הוא אפילו מראה לי מסך כחול, אני משחק איזה חצי שעה יש לי משהו כמו FPS 60 ואז פתאום מסך כחול ראו תמונה למטה:

62KB-DSCN1795.JPG

בקיצור לי נימאס ולא יכול לסבול את הכרטיס הדפוק הזה ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, היה לי ג'יפורס 2 לא עשה בעיות היה לי ג'יפורס 4 לא עשה בעיות, היה לי ג'יפורס 5 לא עשה בעיות, הביאו לי ג'יפורס 5700 לא עשה בעיות, הביאו לי ג'יפורס 6200 לא עשה בעיות, הביאו לי ג'יפורס 6600 גם לא עשה בעיות וכל אלה שמעל ג'יפורס 5200 שיחקתי איתם באותו משחק (באטלפילד 2 מקורי) במשך שעות ולא עשו לי שום בעיות.

אני קונה כרטיס מסך חדש כמעט רק בגלל הבעיה הזאת למה ה-9600XT דיי מספיק לי. לא יודע מה לעשות מצד אחד יש את ה-X800GTO2 ששווה כל שקל אבל מצד שני אומר לכם תכלס לא סובל את החברה הזאת (ATI), ואני ממש מפחד שהבעיה הזאת תחזור לי גם בכרטיס מסך הזה שאני יקנה מהם למה אם ככה לא עשיתי בזה כלום ועדיף לי להוסיף 300 ש"ח ולקנות את ה-6800GT למרות שזה ממש לא שווה.

מה אתם אומרים, יש סיכוי שזה יקרה לי גם בכרטיס מסך החדש הזה או שזה קורה רק בכרטיסי מסך הישנים יותר מהדור הישן?

למישהו שיש את הכרטיסי מסך החדשים זה עשה פעם את הבעיה הזאתי? למה בדרייברים ש-ATI מוציאה אפילו הכי חדשים כמו 5.9 אני רואה קטגוריה של VPU Recover כך שאני ממש לא יודע.

פורסם

לי אישית זה אף פעם לא קרה..

גם בכרטיס הקודם שלי (9600SE) לא היו בעיות.

פורסם

התנסתי ב R9800P ו X800XL והם מעולם לא עשו את הבעיהה הזאת מצד שני שמעתי שהרבה מתלוננים עליה ב R9550 ..

בקיצור אני חושב שאין ממש לחשוש X800GTO2 כרטיס מעולה ובכלל ניראה לי ה VPUR לא קיים ב X800 (ה VPUR קיים אבל הבעייה לא )

ואיך בדיוק אתה מתכוון לקנות X800GTO2 כשאין לך PCIE ? :s05:

פורסם

יש ל-agp8 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

התנסתי ב R9800P ו X800XL והם מעולם לא עשו את הבעיהה הזאת מצד שני שמעתי שהרבה מתלוננים עליה ב R9550 ..

בקיצור אני חושב שאין ממש לחשוש X800GTO2 כרטיס מעולה ובכלל ניראה לי ה VPUR לא קיים ב X800 (ה VPUR קיים אבל הבעייה לא )

ואיך בדיוק אתה מתכוון לקנות X800GTO2 כשאין לך PCIE ? :s05:

מפה:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226

רגע ולמי שיש את הסדרה הוא לא נתקל בבעיה הזאתי?, בטוח שאני לא שוב הדפק עם החרא הזה אכלתי מימנו מספיק קש.

פורסם

אני רואה שאין תמונה כנראה שהוא לא זמין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים