פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים אני כבר מעדיף שיש לימודיםקצת מסגרת לא תזיק ליכל יום שעובר זה כמו שידור חוזר מאתמולקם בבוקרמתקלח, שיניים מסתרקהולך על המחשבארוחת צהרייםמחשבטלויזיהמחשבטלויזיהשינייםלישוןוככה..............חוזר על עצמו :-\כמה שחבל שנגמר החופש, ולמרות שאני לא רוצה שיגמר כ"כ מהר.. עדיף לי
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים אני כבר מעדיף שיש לימודיםקצת מסגרת לא תזיק ליכל יום שעובר זה כמו שידור חוזר מאתמולקם בבוקרמתקלח, שיניים מסתרקהולך על המחשבארוחת צהרייםמחשבטלויזיהמחשבטלויזיהשינייםלישוןוככה..............חוזר על עצמו :-\כמה שחבל שנגמר החופש, ולמרות שאני לא רוצה שיגמר כ"כ מהר.. עדיף ליעצות:פעמיים בשבוע תלך לקולנועפעם בשבוע תלך לקניון לקנות כל מני בגדים (תקנה קרוקר, אבל אפשר להתפשר על דיזל...)תשאל מישהי אם אפשר לצאת איתה, אם אין לך ניסיון אז אני העזור לך...תתאמן במשקולותתלך לים או לבריכהסתם תלך לחברים תדברו...מספיק? רוצה עוד?
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים מבצע: צא עכשיו החוצה, וקבל חיים במתנה! ;D i'm a pc potato עשיתי (בערך) שני קורסים בקיץ הזה אז לא בדיוק היה לי חופש... :-\
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים שטיולים של שבוע אילת+שבוע יוון(קוס) התבטלו בגלל חברים תפרנים\קמצנים\מניאקים, וכך זה הפך לחופש הכי מאכזב שהיה לי. מה גם ששני הטיולים היו אמורים להיות על חשבון ההורים שלי, שגם קנו לי מחשב. הרגתי אותם...
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים לא היה לי חופש! לעשות ביד זה לא נקרא עבודה :lol: יאללה מספיק זה לא ת'רד אישי שלנו..אנשים..תספרו איך הייה החופש! חזק אחי!!! ;D ;D אני לא יודע מה איתכם, אבל לי היה חופש, בוא נגיד ככה, במילים של פנינה דבורין: "חרטה ברטה!" נ.ב. - שכחת להוסיף עוד אפשרות לסקר: היה חופש פיצוץ! size] ;D :AR15: :asthanos: :itschy: :lsvader: (הכל נכתב בנימה צינית מאוד...אני מקווה שאף אחד לא נפגע אישית...אם כן אז אני מתנצל מראש...)
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים היה חופש די רגיל כמו כל חופש גדול.....הרבה מחשב,הרבה מאוד שינה,פה ושם יציאות למועדונים,ישיבה עם החברה בשכונה,עישון נרגילה פה ושם,בחורות שהזדמן,סרטים,בעיקר מוזיקה,וזה בערך הכל......חופש ממוצע שלי ושל כולם נראה לי,אבל הדבר הכי טוב שיהיה לי בחופש זה אם מכבי חיפה יעשו לי את החופש היום ויעלו לליגת האלופות ולא יישארו כמו כל הקבוצות מישראל בליגת העלובות.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים pc potato here(למרות שהתחלתי ללכת למכון כושר, פעם ב' לים, סרט בריכה וכו')(די בגלל חברים תפרנים/אידיוטים שהם mega-potatoes בעצמם)
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים החודש הראשון של החופש היה זוועה :'( :'(. השני היה אחלהההההההההההההההההההה :jump: והוא לא הסתיים מצפים לי שלושה נופשנים מלא קולנוע חברים ים בירכה ממדיון לונה גל וסופרלנד וכמה משחקי מחשב
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים החופש עבר לא רעחוץ מזה עבדתי די הרבה והרווחתי לי כסף למחשב חדש! שיקנה בסוף החופש! ;D תקנו בטטות!
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים חופש מעולה.. עבדתי, לומד נהיגה וקרוב מאוד לטסט. בזבזתי כסף הייתי באילת ההורים עכשיו בחול מעולה2@!!
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים חופש לא משהו, לא כמו שציפיתי שזה יהיה. אבל עכשיו יהיו לימודים עוד יותר גרוע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.