פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים נו? אז איך לדעכתם עבר אצלכם החופש?הנה הוא כמעט מגיע לסיומו?אצלי היה על הפנים..חרא של חופש!והולך להיות חרא של לימודים...
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים לא משהו מיוחד עד עכשיו -דבר שהולך להשתנות עקב טיול לאיזה שבוע לחוף בטבריה.... :smoke:והתערוכה של HWzone תשפר את החופש עוד טיפה (אני מקווה)...
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים מחבר החופש הכי מבאס בחיים שלי לדפוק לעצמי כדור בראש וזהו יאללה אם יש לך אומץ :AR15: סתם... תחשוב ...לך היה חופש גרוע? העיקר היה לך חופש יש אנשים שלהם לא היה..ויש אנשים שלא מגיע להם.... לא משנה..אל תדאג.....
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים מחבר לא היה לי חופש! לעשות ביד זה לא נקרא עבודה :lol: יאללה מספיק זה לא ת'רד אישי שלנו..אנשים..תספרו איך הייה החופש!
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים היה חופש בסדר אם לא היה כל המצב הביטחוני וכל הדברים המגעילים האלו היה יותר טוב אבל עד עכשיו היה חופש טוב ביותר במיוחד אחרי בגרויות
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים ישבתי בבית חודשיים...Welcome to the Club ;DLOLרואים שזה פורום של חובבי מחשבים וחומרה. ;D
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים מחבר ישבתי בבית חודשיים...Welcome to the Club ;DLOLרואים שזה פורום של חובבי מחשבים וחומרה. ;Dצודק!בקרוב יתפרסמו פה תמונות של "מעשינו" שלי ושל Cereal killer בקייץ המשעמם הזה בתור מודרים מיקצועיים!אחד מהם הוא מודינג של Ati Rage ||C !!!
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים בלי קשר שהוא נגמר ואיך הוא היה , הוא עבר מהר מדי !!!! :'( .יש רק עוד 18 ימים ויש לימודים :-X .לא !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.