פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים אני מחפש סמיילים טובים אחרי שראיתי שמה שיש בפורום הזה ובאחרים, לא מספיק לי ובעידכון האחרון של הסמיילים לא נוספו דברים טובים ועכשיו לעיקר אחרי שביקשתי עזרה בפורום בחו"ל קיבלתי את הקוד הבא javascript:(function() { var textToAdd = %22[img=***]%22; var ta = document.getElementsByTagName(%22textarea%22)[0]; var v = ta.value, ss = ta.selectionStart, se = ta.selectionEnd; ta.value = v.substr(0, ss) + textToAdd + v.slice(se); var newIP = ss + textToAdd.length; ta.selectionStart = newIP; ta.selectionEnd = newIP; })(); אחלה של קוד פשוט שימו את המיקום של הסמיילי במקום ה***. הפכו את זה לBOOKMARK וזהו כשאתם רוצים להכניס את הסמיילי לת'ראד שאתם כותבים, לחצו על הBOOKMARK אני משתמש כרגע בסמיילים הבאים, ומחפש עוד סמיילים טובים שאפשר להוסיף תמליצו על סמיילים טובים שאתם מכירים
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר לא הבנתי... איך אני מוסיף את הסמיילים האלה?אתה יודע איך יוצרים BOOKMARK? פשוט שמור את זה כלינק במועדפים שלך
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים מחבר נגיד ואתה רוצה לכתוב תגובהאתה מתחיל לכתובואז כשאתה רוצה להוסיף את הסמיילי, תלחץ על הלינק, הוא יכניס לך את הקוד ישר למה שאתה כותב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.